• Nedavno
Muški muški IQ serija Comfort pletene dugih rukava

Muški muški IQ serija Comfort pletene dugih rukava

Zahvalnost:
KM 47.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Tijelo : 69% pamuk, 25% poliester, 6% polioksadiazol. Uvezeno. Mašinsko pranje. Ova CAT2 FR / AR odjevna odjeća pruža arc ocjenu ATPV 8.2 kalorija / cm² i je ul certificiran da bi bio u skladu sa NFPA 2112. Raglan rukavi i podmazivanje Gusetstva za dodatnu mobilnost. Wisture-Wicking & Prozračna tkanina. Nije predviđeno da se nosi kao jedan sloj. Rebra pletena ovratnik. Uvođenjem radnog vremena koji se uklapa i osjeća se kao vaša omiljena majica za vikend, sa svim FR zaštitom, potreban vaš radni dan. Wisture-Wicking, prozračna tkanina zadržava vas cool i udobnu, dok ste bočni šav gusak i skrivene livene prženja, nemoguće vam da se slobodno krećete tokom dana. Jedinstveno ženstvene karakteristike, poput ribljeg rebra i vratnog rebra Klintni ovratnik čine ovo laskavim poboljšanjem vaše svakodnevne radne haljine.

Više detalja

Izbor kupaca

TEORIJA Ženski maleni tee

KM 3.33

100% pamuk Uvezeno Nema zatvaranja zatvaranja Operite hladno Tkanina : Heather Jersey Dužina : 22in / 56cm, od ramena Stil dužine struka Vrat posade i kratkih rukava Ugrađena kratka ča

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.