• Nedavno
Apalachian State planinari Retro uznemirena majica kratkih rukava

Apalachian State planinari Retro uznemirena majica kratkih rukava

Zahvalnost:
KM 12.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Heather. Povucite zatvarač. Mašinsko pranje. Visokokvalitetni asu uznemirena grafika na prednjoj strani. Popularni vintage, slomljen izgled koji će brzo postati vaš kratki majica za planinare. Žive boje i logotip državne škole. Udobnost i stil .. savršen za bilo kada navijate na planinarima. Zvanično licencirani proizvod. Naverite na planinarima Appalachian State University sa ovim popularnim dizajnom i vintagenim retro majicama s nerviranim yosef logotipom! Bez obzira na kuda idete, možete nositi ovu jednostavnu i klasičnu, a opet elegantnu majicu ASU planinare s ponosom! Napomena : Heather Boje su mešavina pamuka / poliestera. Čvrste boje su 100% pamuk.

Više detalja

Izbor kupaca

Vizari Performance T-Shirt

KM 0.33

100% poliester Uvezeno Povucite zatvaranje Samo Ručno Pranje 100% Poliester Blokada Dimenzije pakovanja : 34.544 cm D X 21.082 cm Š X 1.27 cm V Težina pakovanja : 0.3 funte...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.