• Nedavno
Fiskars 92346935K 62-inčno obrezivanje Stik

Fiskars 92346935K 62-inčno obrezivanje Stik

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

; Orezati nisko bez naprezanja leđa od savijanja ili bolnih koljena od klečanja. Možete rezati visoke grane bez muke i opasnosti pomoću merdevina, napraviti niske rezove bez bolnih kolena od klečanja ili naprezanja leđa od savijanja i lako posegnuti u guste, bodljikave grmove ili uske tačke. Orezujte visoke grane brzo i jednostavno bez penjanja po ljestvama. Lopta za aktiviranje na kraju osovine omogućava vam da dosegnete još dalje i još uvijek precizno orezujete, a glava za rezanje se okreće do 230º kako bi vam omogućila orezivanje pod teškim uglovima. Dizajn bez užeta maksimizira snagu i kontrolu. Power-Stroke lančani pogon prenos pruža maksimalnu snagu rezanja. Opis proizvoda Fiskars inovativna rezidba Stik rezač drveća olakšava rezanje na visokom ili niskom nivou kontrole tradicionalni rezači sa vanjskim užadima ne mogu parirati. Glava za rezanje se rotira za 270 stepeni za najbolji ugao obrezivanja. Dizajn bez užeta znači da možete koristiti obje ruke kako biste maksimizirali svoju snagu i tačnost, a klizna ručka koja se lako hvata čini akciju obrezivanja glatkom i jednostavnom. Aktivirajuća Lopta na kraju osovine omogućava vam da dosegnete još dalje i još uvijek precizno orezujete, a glava za rezanje se rotira do 230 stepeni kako bi vam omogućila orezivanje pod teškim uglovima. Idealno obrezivanje alata za visoke grane drveća bez merdevina. Jedinstvena akcija sečenja sa kliznim držačem. Fiskarov inovativni 9234 62-inčni rezač za obrezivanje Stik drveća olakšava rezanje visoko ili nisko s nivoom kontrole tradicionalni rezači s vanjskim užadima ne mogu parirati.Idealno za obrezivanje visokih grana bez penjanja po ljestvama, pravljenje niskih rezova bez savijanja ili klečanja ili posezanja u guste ili bodljikave grmove. Sa našim orezivanjem Stik drveta, nema reza koji je van domašaja.

Više detalja

Izbor kupaca

Srebro i zlato Combo

KM 42.30

Shear Combo Pack! Sadrži 1 zlatni eladij maketi Uključuje 1 srebrnu make za starjenje Sjajno za sve oko rezanja! Izvrsno za miješanje! Shear Combo Pack! Sadrži 1 zlatni eladij maketi...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.