• Nedavno
Pamercamel 6,5 inčni oštri od nehrđajućeg čelika profesionalni škare.beri Shearis.with Podešavanje napetosti. Strazor rub Barber škare. Pokriveni škare za stil za dom i salon

Pamercamel 6,5 inčni oštri od nehrđajućeg čelika profesionalni škare.beri Shearis.with Podešavanje napetosti. Strazor rub Barber škare.

Zahvalnost:
KM 17.35

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Precizno rezanje】 : Ovo je lagano za kosu za kosu. Ove fino rezanje škare precizno su dokazno i ​​garantuje precizno rezanje kose i brade u bilo kojoj situaciji. 【Oštro oštrica】 : ove brijačne makaze imaju oštre oštricu i jednolično oštrenje linije sečiva. Visokokvalitetni materijali i brusna tehnologija osiguravaju da su profesionalni brijačnici oštri i izdržljivi. 【Visokokvalitetni nehrđajući čelik, izdržljiv】 : ove škare za frizer izrađene su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, izdržljive i glatke za upotrebu. Zbog visokog kvaliteta materijala ne emituje oštro trenje metala kada se koristi. Efikasno sprečavaju buku. 【Odličan ergonomski dizajn】 : Ovi škare imaju pojednostavljeni dizajn sečiva i ne klizajući dizajn ručke, tako da se nećete osjećati umorno kada ga koristite dugo, i možete inčniji za zaštititi pažljive. Dizajn elastičnog vijaka neće dugo otapiti, što je pogodno za muškarce i žene. 【100% servis povrata】 : Garantujemo naše fino rezane škare, pouzdano, ako imate bilo kakvih problema sa kvalitetnim problemima tokom upotrebe proizvoda, pružit ćemo vam besplatnu uslugu povratka, nećete se morati brinuti o kupovini u beskorisni proizvod. Ovo su visokokvalitetne fine škare, pogodne za profesionalni salon frizer, kozmetičara i kod kuće. Napravljen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, izdržljive i glatke za upotrebu. Materijal je visoke kvalitete, a ne čini oštrim metalnim trenjem zvukom kada se koristi. Oštrica je oštra, linija noža je ravnomjerno polirana, a lektira je tačna. U svakom slučaju, može garantirati precizno rezanje kose i obrezivanje brade. Definitivno dobar alat koji zaslužujete i vjerujete. Istovremeno, obećavamo da ćemo, ako imate problema tokom upotrebe, pružit ćemo vam besplatne usluge povratka i razmjene, molim vas osigurajte osiguranje. [Upotreba veština] Ova ravna kopča za vijak za šišanje podešena je na mestu, molim vas, ne pomerajte ga lako. Ne presečete lako zrak. Lagano rukovati da biste očistili ostatak na sečivu na vrijeme. [Sigurnosno upozorenje] Ovaj profesionalni brijačni škare imaju oštre rubove, molim vas, ne dirajte kožu i ne postavljajte ih iz dohvata djece nakon upotrebe.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.