• Nedavno
Samo-grijanje za oči Laventer, ruža i kamilica mirisana za migrene, olakšanje stresa, tamnih krugova, upale od alergija.

Samo-grijanje za oči Laventer, ruža i kamilica mirisana za migrene, olakšanje stresa, tamnih krugova, upale od alergija.

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Pruža olakšanje od uobičajenih uvjeti, uključujući suhe oči, umor za oči iz elektronike iz plavog svjetla i Gamma Ray, nesanica poticanjem oka 'suzavci za rehidratu koristeći svoju prirodnu vlagu. Brzo radi - počet ćete se osjećati dugotrajno olakšanje u samo malo minute. Dok toplina maske traje otprilike 20-25 minuta, reljef traje mnogo duže. Aromaterapija - Svaka maska ​​uključuje esencijalna ulja za dodatno ublažavanje i iskustvo slično spa. Savršeno za putovanja : Svaka maska ​​je indialnu pakiranje i lako se uklapa u ruksak ili torbicu. Uživajte u iskustvu sličnog spa-u bilo gdje. Savršeno za Go!. Hygenic : Ponovne maske za oči pokreću rizik od širenja bakterija i infekcije i ne treba ih ponovo koristiti bez da se temeljito steriliziraju, što je teško i opasno kada je uključena elektronska komponenta. Qualprod pojedinačna maska ​​za oči pružaju sve reljefne maske za električnu oči, ali bez rizika od kontaminacije. Pruža olakšanje od uobičajenih uvjeti, uključujući suhe oči, umor za oči iz elektronike iz plavog svjetla i Gamma Ray, nesanica poticanjem oka 'suzavci za rehidratu koristeći svoju prirodnu vlagu. Pruža olakšanje od uobičajenih uvjeti, uključujući suhe oči, umor za oči iz elektronike iz plavog svjetla i Gamma Ray, nesanica poticanjem oka 'suzavci za rehidratu koristeći svoju prirodnu vlagu. Aromaterapija - Svaka maska ​​uključuje esencijalna ulja za dodatno ublažavanje i iskustvo slično spa. Lavanda : Lavanda ima smirujuće i umirujuće efekte i pokazalo se da poboljšava početak, kvalitet i trajanje. Rose Mirisna : Pokazana su ulja kako bi se ublažile efekte bola, oslobađaju endorfine, smanjuju depresivne simptome i smanjuju stres i simptome suvih očiju. Chamomile : Istraživanje pokazuju Chamomile ublažava razdražljivost, opušta emocije, umiruju mišiće i potiče smirujući učinak. Pomaže ublažavanju napetosti i ukočenih pridruživanja, glavobolje i bolnih mišića. Posebno je korisno za umirujuće upale i ublažavanje anksioznosti i nesanice.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.