• Nedavno
Američka vrpca 35496 # 27 Zamjena izgradnje Pletena black / narandžasta 320 '# 27

Američka vrpca 35496 27 Zamjena izgradnje Pletena black / narandžasta 320 ' 27

Zahvalnost:
KM 27.60

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Relacije za 1/8 lb. dostupne su u 125 pletenicama i 135 'upletenim duljinama. # 18 najlona u uvijenim ili pletenim sortima. "Lepljena" linija ima dodatni premaz zbog čega se vrpca žičana i više otporna na abraziju. Relacije za 1/8 lb. dostupne su u 125 pletenicama i 135 'upletenim duljinama. # 18 najlona u uvijenim ili pletenim sortima. "Lepljena" linija ima dodatni premaz zbog čega se vrpca žičana i više otporna na abraziju. Stringliner Mason's Line je izdržljiv # 18 najlon ili upletene ili pletene sorte u širokom rasponu svijetlih, čvrstih boja. Nudimo i "vezanu za zamjenu za zamjenu u pletenicama, mješovitim kombinacijama boja. "Lepljena" linija ima dodatni premaz zbog čega se vrpca žičana i više otporna na abraziju. Neće se preraziti kad se reže i lakše je čvora.

Više detalja

Izbor kupaca

Maska za opće namjene

KM 0.74

Traka za maskiranje Scotch za proizvodnju slikarstva 2020 ima dobro prijanjanje, zadržavanje snage i pruža dobre linije boja Teški tack, jednodnevno čisto uklanjanje Upotreba za opće ap

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.