• Nedavno
Maska traka za obični pastelni žuti - limun

Maska traka za obični pastelni žuti - limun

Zahvalnost:
KM 9.36

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Svaka vrpca mjeri 15 mm širine do 7m dugačak. Ručno za višekratnu upotrebu i lako se suze. Može se koristiti na većini površina i oguliti se bez oštećenja. Jednostavan za pisanje. Svestrano i dekorativno. Svaka vrpca mjeri 15 mm širine do 7m dugačak. Ručno za višekratnu upotrebu i lako se suze. Može se koristiti na većini površina i oguliti se bez oštećenja. Jednostavan za pisanje. Svestrano i dekorativno. MT Washi maskirna traka je ukrasna traka iz Japana koja se može koristiti za izradu, omotavanje poklona, ​​časopis, ukras doma i još mnogo toga! Dodajte prskanje boje sa završnim finisom "1 P Basic Series Suncokret", koji dolazi u jednoj rolni. Ispunite svoj dnevnik umirućim i pisbiranjem na njemu, uljepnite jar jar ili biljnu posudu, ukrasite dosadan okvir slike i personalizirajte poklone. Ova svestrana traka lako se odvaja, odmah se držite i ogulite bez napuštanja traga.

Više detalja

Izbor kupaca

MT maskirna traka - zastava

KM 1.33

20 mm × 10m Za obrazac : Postoje varijacije u obrascu na proizvodu, ali ne postoji neispravan zbog pogodnosti procesa MT Ex serija Nema Nema Uzorci zastave su šareni, zabavno je samo vidje

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.