• Nedavno
3m 2364 Performance traka za proizvodnju, gumeni ljepilo, krep papir, premještani krugovi premještanja

3m 2364 Performance traka za proizvodnju, gumeni ljepilo, krep papir, premještani krugovi premještanja

Zahvalnost:
KM 2.58

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Crepe papir traka : Industrijski razredni slikari maskiranje s dobrom položaju u skladu sa redovnim ili nepravilnim, ravnim i zakrivljenim površinama. Ova se vrpca može koristiti i u zatvorenom prostoru za lagano držanje materijala, označavanja i paketa. Otpornost na toplinu : traka za maskiranje papira dizajnirana je tako da izdrži širok raspon temperatura do 300 F stepeni visoko, čineći ga pogodnim za aplikacije za bake boje. Traka sa otporom o otapalima štiti boju od vode. Kompatibilnost : Tanka za maskiranje preplanula je dobro prianjanje, preko različitih materijala, poput gume, plastike, stakla i metalnih površina. Često se koristi za stvaranje dobro definiranih, čistih linija u slikanju redovnih automobilskih i specijalnih vozila. Korisnički prilagođeni : gumeni ljepljivu traku sa lepršavim podlogom za papir odolijeva uvijanjem, klizajućim i podizanjem. Omogućavanje ručnog suza bez alata, ove slikarske trake može se čisto ukloniti u jednodijelno bez oštećenja supstrata. 3 M preferirani pretvarač : Tapecase je preferirani pretvarač 3 M; 3m je udružio sa Tapecase kako bi njihovi proizvodi na raspolaganju u većim asortimanom veličina, tako da kupci mogu koristiti vrpcu u raznim aplikacijama. 3m 2364 Performance Maskiranje trake, gumeni ljepilo, krep papir, tan - je svenamjenska kaseta, koji obično koriste profesionalci i DIY planeri projekata. Zaptivna traka može se prikladno koristiti u aplikacijama poput paketa, brtvljenja, označavanja i označavanja. Ova ljepljiva traka krep papira idealna je za korištenje kod kuća, ureda i u industrijskim postavkama. Jaka traka za maskiranje čak se koristi za pripremu zida na kojoj se moraju zalijepiti površine za oslikavanje i okolne površine za zaštitu. Maskirna traka također se koristi za paketiranje i organiziranje električnih kablova, zračne cijevi, rasvjete, slikanje itd. Ova vrlo korisna papirna vrpca lako se odvaja glatko i suze osiguravajući praktičnost operatera bez rizika od uvijanja. Dizajniran je za rad s različitim površinama, uključujući staklo, gumu, papir, zid, plastičnu, metalnu i vlaknaste ploče. je ekonomična kaseta za maskiranje papira pogodna za operacije maskiranja visoke temperature. Nudi dobro zadržavanje snage na obje sobne temperature i do 300 ° F / 149 ° C. Prikladan je i za opću svjetlosnu držanje i primjenu paketa.

Više detalja

Izbor kupaca

Maska za opće namjene

KM 0.74

Traka za maskiranje Scotch za proizvodnju slikarstva 2020 ima dobro prijanjanje, zadržavanje snage i pruža dobre linije boja Teški tack, jednodnevno čisto uklanjanje Upotreba za opće ap

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.