• Nedavno
3m 2364 Performance traka za proizvodnju, gumeni ljepilo, krep papir, premještani krugovi premještanja

3m 2364 Performance traka za proizvodnju, gumeni ljepilo, krep papir, premještani krugovi premještanja

Zahvalnost:
KM 2.58

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Crepe papir traka : Industrijski razredni slikari maskiranje s dobrom položaju u skladu sa redovnim ili nepravilnim, ravnim i zakrivljenim površinama. Ova se vrpca može koristiti i u zatvorenom prostoru za lagano držanje materijala, označavanja i paketa. Otpornost na toplinu : traka za maskiranje papira dizajnirana je tako da izdrži širok raspon temperatura do 300 F stepeni visoko, čineći ga pogodnim za aplikacije za bake boje. Traka sa otporom o otapalima štiti boju od vode. Kompatibilnost : Tanka za maskiranje preplanula je dobro prianjanje, preko različitih materijala, poput gume, plastike, stakla i metalnih površina. Često se koristi za stvaranje dobro definiranih, čistih linija u slikanju redovnih automobilskih i specijalnih vozila. Korisnički prilagođeni : gumeni ljepljivu traku sa lepršavim podlogom za papir odolijeva uvijanjem, klizajućim i podizanjem. Omogućavanje ručnog suza bez alata, ove slikarske trake može se čisto ukloniti u jednodijelno bez oštećenja supstrata. 3 M preferirani pretvarač : Tapecase je preferirani pretvarač 3 M; 3m je udružio sa Tapecase kako bi njihovi proizvodi na raspolaganju u većim asortimanom veličina, tako da kupci mogu koristiti vrpcu u raznim aplikacijama. 3m 2364 Performance Maskiranje trake, gumeni ljepilo, krep papir, tan - je svenamjenska kaseta, koji obično koriste profesionalci i DIY planeri projekata. Zaptivna traka može se prikladno koristiti u aplikacijama poput paketa, brtvljenja, označavanja i označavanja. Ova ljepljiva traka krep papira idealna je za korištenje kod kuća, ureda i u industrijskim postavkama. Jaka traka za maskiranje čak se koristi za pripremu zida na kojoj se moraju zalijepiti površine za oslikavanje i okolne površine za zaštitu. Maskirna traka također se koristi za paketiranje i organiziranje električnih kablova, zračne cijevi, rasvjete, slikanje itd. Ova vrlo korisna papirna vrpca lako se odvaja glatko i suze osiguravajući praktičnost operatera bez rizika od uvijanja. Dizajniran je za rad s različitim površinama, uključujući staklo, gumu, papir, zid, plastičnu, metalnu i vlaknaste ploče. je ekonomična kaseta za maskiranje papira pogodna za operacije maskiranja visoke temperature. Nudi dobro zadržavanje snage na obje sobne temperature i do 300 ° F / 149 ° C. Prikladan je i za opću svjetlosnu držanje i primjenu paketa.

Više detalja

Izbor kupaca

MT maskirna traka - zastava

KM 1.33

20 mm × 10m Za obrazac : Postoje varijacije u obrascu na proizvodu, ali ne postoji neispravan zbog pogodnosti procesa MT Ex serija Nema Nema Uzorci zastave su šareni, zabavno je samo vidje

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.