• Nedavno
Zlatni koraljni gramenčići za elegantne trpezarije - set od 6

Zlatni koraljni gramenčići za elegantne trpezarije - set od 6

Zahvalnost:
KM 12.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Jedinstven i elegantan dizajn : Zlatni karlalni dizajn i placema izreza Dodajte dodir sofisticiranosti i ljepote u trpezarijski stol, čineći svoj kućni dekor ukusniji. Visokokvalitetni materijal : izrađen od izdržljive plastike, umjetna koraljna grana su višekratna i toplotna izolirana, osiguravajući da placemati ne blijede i održavaju svoj nordijski stil. Zaštita stola : Ovi placemi za pranje su ne klizajući i štite vašu tablicu od ogrebotina i mrlja, sa tečnostima koje prolaze kroz lako i obrišu vlažnu krpu. Savršene dimenzije : Svaki placemat mjeri otprilike 22x14 inča, s blagim izbočenjem u sredini lišća da doda dubinu i dimenziju u vašu tablicu. Svestrana upotreba : pogodna za dom, restoran, hotel i dekoracija vjenčanja, ovi prekrasni i elegantni plakemi su savršen dodatak vašem trpezarijskom stolu, stvarajući ugodnu blagovaonicu za vas i vaše goste. Dodajte neku eleganciju na svoj dekor blagovaonice sa našim setom od 6 zlatnih karlalnih placema. Ovi placemati su sa jedinstvenim i sofisticiranim dizajnom izrađeni od visokokvalitetne plastike s umjetnim koralnim granama, osiguravajući izdržljivost i toplotnu izolaciju. Mjereći oko 22x14 inča, ovi punjeni uređaji za pranje nisu klizni i štite vašu tablicu od ogrebotina i mrlja, dok dodajete dubinu i dimenziju za postavku tablice. Savršeno za dom, restoran, hotel i vjenčani ukras, ovi prekrasni i elegantni plakemi su savršen dodatak vašem trpezarijskom stolu, stvarajući ugodnu blagovaonicu za vas i vaše goste.

Više detalja

Izbor kupaca

Zlatni tkani placemat Set / 6

KM 3.00

Tkani tekstilni tkanini Jednostavno obrišite čišćenje Boja brzo Netoksično Vodootporni i otpornost na ulje Svaka svaka kolekcija placemata je upravo to! Dizajnirani su da se koriste na

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.