• Nedavno
Sunmoonsky pamučni set od 2 placema za trpezarijski sto, dekoracija tablice Bresch Group

Sunmoonsky pamučni set od 2 placema za trpezarijski sto, dekoracija tablice Bresch Group

Zahvalnost:
KM 3.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Cheetah, sa benzinskim zelenim oblogom i apstraktnom šarenom pozadinom u plavoj, zelenoj, fuksiji i narančastoj boji. Brunch, sa svijetlim zelenim finišima i kuhinjskim tematskim pozadinama (kriška narančastog, prženog jajeta, povrća) u boji losos, narandžasta i zelena. 100% pamuk. Paket uključuje : paket uključuje 2 placema veličine 14 inča za 19 inča. Sunmoonsky Placemats je jednostavan način za smreku kuhinje, kafe bar ili set blagovaonice. Dostupno u različitim bojama i stilovima možete uživati ​​u savršenom dodatku dekora u vašem domu, bilo kada. Naši proizvodi su dizajnirani u American i napravljeni u Kini. Poboljšajte svoj dom : Ovi 100% pamučni placemati će donijeti završnu dodir za vaš dekor blagovaonice, bilo da je sami ili u kombinaciji sa stolnjacima, trkačima tablice ili salvete; Za svakodnevnu upotrebu, praznike, vjenčanja ili davanje poklona!. Jedinstveni dizajn : specijaliziran za jedinstvene dizajne sa živim bojama i zanimljivim uzorcima, Sunmoonsky je sve o prekrasnim motivima sa stilom. Naša kolekcija sadrži raznovrstan set modernih dizajna i visokokvalitetnih izraza. Jednostavna njega za svakodnevnu upotrebu, praznike, vjenčanja ili davanje poklona!. Jedinstveni dizajn : specijaliziran za jedinstvene dizajne sa živim bojama i zanimljivim uzorcima, Sunmoonsky je sve o prekrasnim motivima sa stilom. Naša kolekcija sadrži raznovrstan set modernih dizajna i visokokvalitetnih izraza. Jednostavna njega i održavanje : mašina za pranje mašina. Operite hladnom vodom u nježnom ciklusu i suhim suhim. Ne izbjeljivajte ih i ne osušite ih. Odlična vrijednost : ogromna vrijednost po izvrsnoj cijeni, ove mjere za mjere odgovaraju za bilo koju priliku. Mnogo više za kupovinu : U ovom dizajnu dostupni su koordiniraniju kuhinju i stolni posteljini. Posjetite ljepše proizvode iz kuće Sunmoonskog.

Više detalja

Izbor kupaca

Zlatni tkani placemat Set / 6

KM 3.00

Tkani tekstilni tkanini Jednostavno obrišite čišćenje Boja brzo Netoksično Vodootporni i otpornost na ulje Svaka svaka kolekcija placemata je upravo to! Dizajnirani su da se koriste na

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.