• Nedavno
RYSEVE Muška torba za teretanu, vodootporne sportske torbe za Fitnes trening na otvorenom, Ultralaki sportski ruksak za teretanu za jogu, putna torba siva

RYSEVE Muška torba za teretanu, vodootporne sportske torbe za Fitnes trening na otvorenom, Ultralaki sportski ruksak za teretanu za

Zahvalnost:
KM 23.55

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Vanjski prednji i bočni džepovi sa patentnim zatvaračem, unutrašnji otvoreni bočni džepovi, potpuno obložena tkanina sa glatkom završnom obradom štiti vašu odjeću. Savršeno za putovanja, vikende, školu, teretanu i druge aktivnosti na otvorenom u svakodnevnom životu. Napravljen od visokokvalitetne Oxford tkanine,ne samo lagan i izdržljiv,već i otporan na nošenje, vodootporan,protiv krađe, prozračan i skladišan. Visokokvalitetni izvlakač sa glatkim patentnim zatvaračem,udobna ručka. Otvaranje velikih usta : glavni džep se potpuno otvara za lakši pristup. Specifikacija : boja : Black Material : Oxford Fabric Lining materijal : Polyester Size : oko 55 x 29 x 30 cm[konverzija : 1cm=0.3937 inch, 1inch=2.54 cm]napomena : -Zbog različitih proizvodnih serija, detalji o proizvodu mogu biti malo drugačiji. Ako pazite na razliku, molimo vas da je pažljivo kupite.- Molimo dopustite da se 1-3 CM razlikuje zbog ručnog mjerenja.- Zbog različitog ekrana i različitog svjetla, slika možda neće odražavati stvarnu boju predmeta. Hvala na razumijevanju.

Više detalja

Color:
Black
Material:
Oxford Fabric
Lining Material:
Polyester
Size:
about 55 x 29 x 30 cm
[Conversion:
1cm=0.3937 inch, 1inch=2.54 cm]
Note:
-Due to different producing batches, product details might be a little different. If you minding the difference, please buy it carefully.:
-Please allow 1-3CM differs due to manual measurement.:
-Due to the different display and different light, the picture may not reflect the actual color of the item. Thanks for your understanding.:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.