• Nedavno
JCZHWQU WOMENS CASETENCVECK Dugi rukav tunik tunika dugih rukava sa džepovima

JCZHWQU WOMENS CASETENCVECK Dugi rukav tunik tunika dugih rukava sa džepovima

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Tkanina : 35% pamuk; 60% poliester i 5% spandex; Materijal ima velikodušnu količinu istezanja, mekanog za dodir, a također je udoban i topao. Zatvaranje vezano za vezanje. Samo ručno pranje. Opuštena silueta znači da se nećete osjećati ograničenim i nudi udobnost na koju možete računati. A kontrastni dizajn blokiranja u boji dodaje aktivan i moderan izgled da pokaže svoj stil. Ovaj kombinirani pulover Tunic Dukserica je jednostavna za parivanje sa vašim omiljenim gamašima, trapericama, šorc, tenisicom, čizme visokim koljem. Njega odjeće : strojno pranje hladno; Preporučuje se ručno pranje; Ne izbjeljivati. Pažnja : Molimo pogledajte mjerenja u delu opisa prije narudžbe. Tkanina : 35% pamuk; 60% poliester i 5% spandex; Materijal ima velikodušnu količinu istezanja, mekanog za dodir, a također je udoban i topao. Zatvaranje vezano za vezanje. Samo ručno pranje. Opuštena silueta znači da se nećete osjećati ograničenim i nudi udobnost na koju možete računati. A kontrastni dizajn blokiranja u boji dodaje aktivan i moderan izgled da pokaže svoj stil. Ovaj kombinirani pulover Tunic Dukserica je jednostavna za parivanje sa vašim omiljenim gamašima, trapericama, šorc, tenisicom, čizme visokim koljem. Njega odjeće : strojno pranje hladno; Preporučuje se ručno pranje; Ne izbjeljivati. Pažnja : Molimo pogledajte mjerenja u delu opisa prije narudžbe. Ženska dukserica, dukserica s dugim rukavima, dukserica za vrat, pulover u boji, dukseri za vezanje, labavi fit dukserice karakteristike : a kengur torba u prednjem stilu za patch-a na vrhu crkvene površine duljine scroop ne Vaša žbuna za noge odlična za proljeće, pad ili zimu, na zabavi, ležernoj, svakodnevnoj, ulici, kupovini, vanjskom, putovanju, odmoru, druženju, radu ili na domaćim mjerenjima : poprsje : 39,4 inča, dužina : 28,4 inča, rame : 15,7 inča Veličina L : poprsje : 41.4 inča, dužina : 29,2 inča, ramena : 16.3 inča Površina XL : poprsje : 44,1 inča, dužina : 30,0 inča, ramena : 16,9 inča : poprsje : poprsje : 46,9 inča, dužina : 30.7 inča, ramena : 17,5 inča Obavijesti : 1) Prava boja predmeta može biti malo drugačija od slika prikazanih na web mjestu uzrokovanoj mnogim faktorima kao što su svjetlina vašeg monitora i svjetlosne svjetline. 2) Uzmite sva mjerenja izvana sa odjećom koji leži, molimo dozvolite blago odstupanje za mjerne podatke.

Više detalja

Izbor kupaca

HOOOOOOWIE B1B HOODIE OAKLEY

KM 21.98

100% pamuk Uvezeno Povucite zatvarač Mašinsko pranje Redovno uklapanje Klasični pulover sadrži džep za crtanje i džep kenguru i našu ikonični logo na prednjoj strani 100% pamuk Molda

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.