• Nedavno
G-STAR RAGLANO DIGLAN TAPE LOGO CREWNECK Dukserica

G-STAR RAGLANO DIGLAN TAPE LOGO CREWNECK Dukserica

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

60% pamuk, 40% poliester. Povucite zatvarač. Zvezdana kolica na rukavima na rukavima : nanosi se na prednju stranu kao i stražnju stranu. Dugih rukava, ravne liševe na umeću. Ravna rubna ruba. Tkani G-Star originalci naljepnica na donjoj strani. Džemper Raglan Backing nudi tkanu sočnu vrpcu G-STAR na rukavima : nanosi se na prednju stranu kao i stražnju stranu. Rukavi pokazuju duboku raglanske umetke i rebraste manšete. Takođe je donji rub završen rebrastim rubom. Značajke : redovno uklapanje. Okrugli vrat, rebrasti. Dugih rukava, Raglan umedljena ivica. Tkani G-STAR RAW TAPE TAPEWAY na rukavima, prednjem i leđima. Ravna rubna ruba. Materijal : Ovaj stil je izrezan iz meke tkanine znoja. Laopirani ferry interijer ostaje neumljeni. Teški znoj s širelom reciklirani neobrađenim. Meka pletena tkanina znoja. Neobrazovan, petlja unutra.

Više detalja

Izbor kupaca

HOOOOOOWIE B1B HOODIE OAKLEY

KM 21.98

100% pamuk Uvezeno Povucite zatvarač Mašinsko pranje Redovno uklapanje Klasični pulover sadrži džep za crtanje i džep kenguru i našu ikonični logo na prednjoj strani 100% pamuk Molda

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.