• Nedavno
Colibrox Ribolovna mreža 5'x10 '~ Komercijalna mreža ribe ~ Stari vintage dekor

Colibrox Ribolovna mreža 5'x10 '~ Komercijalna mreža ribe ~ Stari vintage dekor

Zahvalnost:
KM 19.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Količina : 1 .. Mjere : 5 Ft x 10 Ft .. Boja : smeđa. Materijal : Klottirani najlon (super jaki i neće ispisati ili suziti). Ova mreža je očišćena i ne miriše. Mreža se može smanjiti i neće se odvratiti. 3/4 "mreža (kvadrat) / 1" kada se meri kao dijamant. Prirodno-riblje neto ukrašavanje zidova. Dekor mediteranskog stila. Riblje neto dekor. Seaside plaža Tema Morski ocean Početna Zidna zabava Dekorativni. Izvrsno za dekor zabavu, kućnu sobu i budite kao fotografični rekviziti. Ribolov neto primorska zidna plaža Party Shells Početna Dorn Vrt. 100% potpuno novi i visoki kvalitet. Može učiniti vaš dom prekrasnim i različitim. Možete koristiti sa neke svijetle boje zvijezda, kocke i drugih predmeta, donijet će vam bolje učinak. Odijela za uređenje doma, aranžmane za vjenčanje, aranžmane za zabavu i scenski ukras. Dekoracija tablice, ukras doma, fotografski ukras, itd. Dekorativne ribe mreže Zid Deco bar Ribolovni neto dekor na plaži Scene Party Soba za uređenje mediteranskog stila. Ribolovno neto zidni viseći dekor nautički pribor za ukrašavanje kućnog dekoracija Fishnet bež boja. Ribolov neto dekor za plažu za zabavu Početna Dnevna soba Spavaća soba Mediteranski stil Decor Zidni ukras. Prirodna mreža za ribu je odlična za djevojčice sirena ukrasa za zabavu ili dekor spavaće sobe kako bi joj pomogli da se ostvari simeski san. Viseća fotografija prikazuje Fish Net Spinovi okviri, kućni zidni rođendan Ocean Tema Party Dekoracije. Dekoracija mediteranskog stila, morski ukras. Tema : nautika. Tip : Viseće ukrašavanje. Materijali : pamuk. Paket uključuje : . 1 x ribolovna mreža ukrasna. Ornament za domaće zid. Ribolovno dekoracija može koristiti i fazu, fotografski ukras. Aranžmani za vjenčanje, ukras doma i tako dalje. Dekorativna mreža ribe izrađena je od visokokvalitetnog pamuka i tkanja. To je izdržljiv za dugotrajnu upotrebu. Možete ga koristiti za objavljivanje bilješki i fotografija s kopče za naraste za fotografiranje nautičkog stila. I možete koristiti ribarsku mrežu s morskom zvijezdom da ukrasite svoju sobu. Paket : Primit ćete dekorativnu ribarsku mrežu koja ne sadrži druge privjeske. Ova ručno rađena ukrasna mreža izrađena je od visokokvalitetnog pamuka ,. Delikatan je i izdržljiv. Široka primorava prigoda : dom, bar, kafić ,. Restoran ili zabave na plaži, Nautički stil Diy Photo zid. Lako se odvijati čvor i raširiti i kao ukras stolnjak ili zidni dekor u plažnom temu ili nautičkoj temi. Dekor za zabavu i spavaću sobu itd da biste stvorili toplu ocean atmosferu.

Više detalja

Izbor kupaca

Brookie 24 ručka - crna

KM 48.10

Amerikanac napravljen u našoj trgovini, koristeći alat koji smo dizajnirali, američki izrađeni aluminij i zalihe Anodizirani aluminij, čvorište na ručici za hvatanje Indikatori mjeren

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.