• Nedavno
Wertygh Geiger Brojač, nuklearni mjerač zračenja, prenosiv brojač dozimetra sa LCD ekranom, detektor GM3120

Wertygh Geiger Brojač, nuklearni mjerač zračenja, prenosiv brojač dozimetra sa LCD ekranom, detektor GM3120

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Široke primjene : Elektromagnetski detektori zračenja mogu mjeriti kao što su, balzamere, indukcijske štednjake, šporete za rižu, hladnjake, računare i drugu paranormalnu opremu. Zvučni i lagani alarm : Kada detekcija prelazi sigurnosnu vrijednost, automatski će se alarmrati. Kako se vrijednost zračenja povećava, frekvencija zvuka alarma postaje glasniji. Procjena zračenja : EMF detektori pomažu vam da bolje razumijete elektromagnetska polja (EMF) i razumiju kako umanjiti EMF ekspoziciju. EMF može testirati i za električnu i magnetnu zračenje. Dizajn : Ovaj digitalni je za putovanja, parapsihološka istraživanja, posjetitelje i hotelske inspekcije. Prijenosni dizajn je jednostavan za nošenje i, i može se testirati bilo gdje. Jednostavan rad : ispitivač radijacije blisko podsjeća da li je trenutna vrijednost zračenja sigurna. Glavno je i prikladno s jednom rukom, olakšavajući meriti. Wertygh Boja : žuto-mamaterijal : plastika : oko 12,5 x 6cm Sadržaj : 1 * Nuklearno zračenje METERONERY gore navedeni sadržaj. Ostalo i različite prikaze Neka boja predmeta u malo razlikuje od stvarnog. Mjerenje dozvoljeno je +/- 1-3cm.

Više detalja

Izbor kupaca

Sonde za magnetske napone

KM 2.33

✅ Sonde za magnetne napone ✅ Stavka : Sonde za magnetske napone ✅ Vrsta dodatne opreme : Sonde za magnetske napone ✅ Za upotrebu sa : Fluke Proizvodi za kvalitet energije ✅ Zemlja

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.