• Nedavno
SJYDQ digitalni multimetarski tranzistorski kondenzator Napon napona pametni brojilo Visokoslove veliki ekran u boji

SJYDQ digitalni multimetarski tranzistorski kondenzator Napon napona pametni brojilo Visokoslove veliki ekran u boji

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ekran velike boje visoke rezolucije. 6000kount i automatski raspon. Inovativni dizajn baterije. Kada se testna olovka prekine, potrebno je zamijeniti samo olovku za test. Tradicionalna metoda mjerenja je snimanje visokih i niskih vrha u ciklusu kako bi se dobila prosječna vrijednost, a greška mjerenja je velika.tempereturturnu mjerenje. Ovaj proizvod pokreće dvije AAA baterije (nisu uključene), koje imaju vrlo dugačak trajanje baterije i vrlo je jednostavno zamijeniti bateriju. Istovremeno, zahvaljujući čipu visokih performansi, brzina prebacivanja automatskog raspona također je vrlo brza. Kada se testna olovka pokvari, potrebno je zamijeniti samo ispitni olovku. U usporedbi s tradicionalnim ručnim opsegom multimetra, automatski raspon ne treba ručno prebaciti zupčanike. 3,3-inčni ekran čini sadržaj ekrana velik i jasan, tako da ne morate brinuti o tome da ga vidite.6000kous i automatski raspon. Rad je vrlo jednostavan i zgodan. (Samo za FY107 C) Inovativni dizajn baterije. To može u potpunosti ispuniti potrebe svakodnevne upotrebe. A opseg mjerenja je vrlo širok, najniža temperatura mjerenja može doseći -20 ℃ (-4 ℉), najviši mogu do 1000 ℃ (1832 ℉).True RMS mjerenje. A opseg mjerenja je vrlo širok, najniža temperatura mjerenja može doseći -20 ℃ (-4 ℉), najviši mogu do 1000 ℃ (1832 ℉). Ovaj proizvod pokreću dvije AAA baterije (nisu uključene), koje imaju vrlo dug radni vijek baterije i vrlo je jednostavno zamijeniti bateriju. Ispitna olovka ovog proizvoda dizajnirana je za zamjenu koja je prikladna za korisnike da koriste različite vrste testnih olovke. Ovaj proizvod također ima funkciju mjerne temperature putem sonde K-Type (uključeno u paket), što je pogodno za korisnike za mjerenje temperature razne tečnosti ili plina. Ovaj proizvod također ima funkciju mjerne temperature putem sonde K-Type (uključeno u paket), što je pogodno za korisnike za mjerenje temperature razne tečnosti ili plina. Za razliku od drugih sličnih proizvoda, cijeli proizvod se ne može koristiti ako je testna olovka slomljena. Mjerenje temperature. Rezultati mjerenja dobiveni metodom mjerenja RMS-a su precizniji, posebno za mjernu metu bez običnog oblika talasa.

Više detalja

Izbor kupaca

Sonde za magnetske napone

KM 2.33

✅ Sonde za magnetne napone ✅ Stavka : Sonde za magnetske napone ✅ Vrsta dodatne opreme : Sonde za magnetske napone ✅ Za upotrebu sa : Fluke Proizvodi za kvalitet energije...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.