• Nedavno
FTVOGUE Crocodile Clip -10kom Stezaljka za testiranje 10mm otvaranje 10a sa kompletom dodatne opreme za utičnicu od 4mm

FTVOGUE Crocodile Clip -10kom Stezaljka za testiranje 10mm otvaranje 10a sa kompletom dodatne opreme za utičnicu od 4mm

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Pouzdan rad : Ova krokodilska kopča ima veličinu otvaranja od 10 mm, kao i struju od 10 A, za čvrsto fiksiranje i stabilan rad. Široka uslužnost : široko se primjenjuje u raznim električnim projektima, testerima napona, pogodan za sve akumulatore za automobile i kamione. Dobar materijal : sastoji se od izolovanog PVC poklopca, niklovanih mesinganih zuba i mesingane banana utičnice, siguran i pouzdan. 10kom u pakovanju : u pakovanju je 10kom stezaljke za testiranje, a velika količina će zadovoljiti vaše različite radne potrebe. Jednostavno povezivanje : dizajniran da ima utičnicu od 4 mm na repu, i priključak i konverzija su vrlo jednostavni za završetak. Način upotrebe : rep se može zalemiti ili direktno spojiti na banana utikač od 4 mm. Specifikacija : vrsta artikla : Crocodile Clip Model : J. 60049 Materijal : PVC + mesing Primjena : široko se koristi u raznim električnim projektima, tester napona, pogodan za sve akumulatore za automobile i kamione. Za zamjenu postojeće kopče na punjaču baterije za kabl za pokretanje skoka. Kopča za akumulator automobila je jednostavna za upotrebu, prenosiva, lagana, sigurna i pouzdana. Pogodno za automobile, Vozila, automobile itd. Nazivna struja : 10 A Veličina otvaranja : cca. 10mm / 0.39 in lista paketa : 10 x Crocodile Clip.

Više detalja

Item Type:
Crocodile Clip
Model:
J.60049
Material:
PVC + Brass
Application:
Widely used in various electrical projects, voltage tester, suitable for all car and truck batteries. For replacing the existing clip on the battery charger for the jump start cable. The car battery clip is easy to use, portable, lightweight, safe and reliable. Suitable for cars, vehicles, cars, etc.
Rated Current:
10A
Opening Size:
Approx. 10mm / 0.39in
Package List:
10 x Crocodile Clip:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.