• Nedavno
Multifunkcijski pokazivač analogni multimetar miniMeter AC DC napon napon struja alat za ispitivanje otpora za nastavu industriju

Multifunkcijski pokazivač analogni multimetar miniMeter AC DC napon napon struja alat za ispitivanje otpora za nastavu industriju

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

6 OZakinzija : 18 Specifikacija : 21 Pointer tipke 2. : ABS plastika, ogledalo, ugljik Pokain Težina : 215g / 7. Značajke : Visokokvalitetni multimetar, praktičan i izdržljiv. Sa biranjem načina rada, zupčanici su jasni, a funkcija i raspon mjerenja mogu se lako odabrati kako bi se smanjila mogućnost pogrešne operacije i poboljšanju efikasnosti mjerenja. Bogata funkcijama, može mjeriti električne parametre kao što su izmjenični napon, istosmjerni napon i otpor koji su uobičajeni u svakodnevnom životu, te mogu udovoljiti određenim stupnjem potreba za testiranjem krugova.

Više detalja

Material:
ABS Plastic, Mirror Dial, Carbon Pointer 
Weight:
215g/7.6oz
Measurement Range:
18 gears, 21 range 
Specification:
pointer type 2.5 (measurement error is 2.5%)
Package List:
1 x Multimeter:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.