• Nedavno
Gowe 3L, rotacijski isparivač, 3000ml, hemijska laboratorija, laboratorijska oprema

Gowe 3L, rotacijski isparivač, 3000ml, hemijska laboratorija, laboratorijska oprema

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

/ Solubilizacijsko hlađenje sa visokom staklom, oporavak u bočici sakupljanja, uvelike poboljšava efikasnost isparavanja, posebno jednostavan za upotrebu u visokotemperaturnom raspadanju varijabilnosti bioloških proizvoda koncentriran je i pročišćeno. Ključne karakteristike rotacijskog isparivača / novog kat okretnog isparivača, velikim kapacitetom, borba za isparavanje za isparavanje, pojačano područje isparavanja, u dekompresiji u vodenoj kupelji, bočno okretanje, bočno grijanje, difuzija ili isparavanje otopine, široki raspon prijava i koncentracije veličine uzorka, sušenje, ekstrakciju, recikliranje, hemikalija, farmaceutska, hrana, ekološka, ​​univerzitetska istraživačka laboratorijska i industrijska masovna proizvodnja tako dobra oprema . Načelo je : u stanju vakuuma, stalno grijanje temperature, za rotiranje konstantne rotacije boca, materijal u formiranju bočnog zida od velikog područja tankog filma, visoko isparavanje.Opis rotacijskog isparivača / okretnog isparivača je upotreba vakuumskog pritiska, stalnih temperaturnih uvjeta grijanja, koristeći rotirajuću rotaciju brzine, formiranje velike površine tankog filma, visokog instalacija za isparavanje. / Rotacioni isparivač se uglavnom koristi za farmaceutsku, hemijsku i bio-farmaceutsku industrijsku koncentraciju, kristalizaciju, sušenje, odvajanje i raspuštanje oporavka uglja . Načelo je : u stanju vakuuma, stalno grijanje temperature, za rotiranje konstantne rotacije boca, materijal u formiranju bočnog zida od velikog područja tankog filma, visoko isparavanje.

Više detalja

Izbor kupaca

Sonde za magnetske napone

KM 2.33

✅ Sonde za magnetne napone ✅ Stavka : Sonde za magnetske napone ✅ Vrsta dodatne opreme : Sonde za magnetske napone ✅ Za upotrebu sa : Fluke Proizvodi za kvalitet energije...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.