• Nedavno
Dijelovi alata tampon u obliku slova T točak za poliranje pamuka & amp; ručka za obruč za bušilicu 1/4 drška 50 mm

Dijelovi alata tampon u obliku slova T točak za poliranje pamuka & amp; ručka za obruč za bušilicu 1/4 drška 50 mm

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Paket Uključuje : 1 * Pamučna Tkanina Točak Napomena : 1. Prava boja predmeta može se malo razlikovati od slika prikazanih na veb lokaciji uzrokovanih mnogim faktorima kao što su osvetljenost vašeg monitora i osvetljenost svetlosti. 2. Molimo dopustite malo odstupanje ručnog mjerenja za podatke. |. Tip : Dijelovi Za Ručni Alat. Sadržaj pakovanja : 1 * točak od pamučne tkanine. Paket Uključuje : 1 * Pamučna Tkanina Točak Napomena : 1. Prava boja predmeta može se malo razlikovati od slika prikazanih na veb lokaciji uzrokovanih mnogim faktorima kao što su osvetljenost vašeg monitora i osvetljenost svetlosti. 2. Molimo dopustite malo odstupanje ručnog mjerenja za podatke. |. Tip : Dijelovi Za Ručni Alat. Sadržaj pakovanja : 1 * točak od pamučne tkanine. Detalji artikla : * pufer pamučni točak za poliranje u obliku slova T sa ručkom za bušilicu 1/4" drška *materijal : čisti pamuk*Boja : Bijela(kao što slike pokazuju) *veličina : 50 mm(Približno)*prečnik drške : 6 mm(Približno)*pogodno za poliranje bilo koje površine metalnih i nemetalnih proizvoda, kao što su nakit, srebro, zlato, nerđajući čelik, bakar, aluminijum itd.Paket uključuje : 1 * pamučna tkanina Wheel Note : 1.Prava boja predmeta može se malo razlikovati od slika prikazanih na veb lokaciji uzrokovanih mnogim faktorima kao što su osvetljenost vašeg monitora i osvetljenost svetlosti.2.Molimo dopustite malo odstupanje ručnog mjerenja za podatke.Specifičnosti artikla : tip : dijelovi ručnog alata sadržaj pakovanja : 1*točak od pamučne tkanine.

Više detalja

Izbor kupaca

12 Survivors Sharp & Iskra

KM 2.00

Gruba Volfram karbid trokutasta oštrica Fino keramičko trouglasto oštrilo Dijamantski obloženi turpija za nazubljenje Dijamantski kamen za oštrenje Magnezijum za paljenje vatre...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.