• Nedavno
Cat 14-u-1 Multi-klešta od nerđajućeg čelika Multi-alatne Aluminijumske ručke-980104

Cat 14-u-1 Multi-klešta od nerđajućeg čelika Multi-alatne Aluminijumske ručke-980104

Zahvalnost:
KM 19.98

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Skidač žice i Stezač. Rezač i savijač žica. Otvarač Za Flaše. S prorezom i Phillip odvijačem. Nož i testera. 4-Way ključ i klešta. Ispunjavanje ili prekoračenje svih potrebnih i standardiziranih ispitivanja u industriji. Odgovara potrebama u trgovini, kod kuće ili na terenu. Dokazano i testirano na trajnost i funkciju u stvarnim uslovima. Napravljen da izdrži i najteže poslove. Izrađen s korisnikom na umu koristeći visokokvalitetne materijale i zanatstvo svjetske klase. Ispunjavanje ili prekoračenje svih potrebnih i standardiziranih ispitivanja u industriji. Odgovara potrebama u trgovini, kod kuće ili na terenu. Dokazano i testirano na trajnost i funkciju u stvarnim uslovima. Napravljen da izdrži i najteže poslove. Izrađen s korisnikom na umu koristeći visokokvalitetne materijale i zanatstvo svjetske klase.

Više detalja

Izbor kupaca

Coleman Robusni Multi-Alat

KM 5.59

15 alata u 1 Nosite više alata u manje prostora Konstrukcija od nerđajućeg čelika otporna na rđu sa čvrstim plastičnim držačem Opruga napunjena za lakšu upotrebu Torbica za nošenj

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.