• Nedavno
Famstar privjesak za ključeve Multi-tool 3pack metalni džepni alat za muškarce prijenosni multifunkcionalni alat bez hrđe za vijke, ravnalo i otvarač za flaše,19 u 1 Ukupno rutinsko održavanje.

Famstar privjesak za ključeve Multi-tool 3pack metalni džepni alat za muškarce prijenosni multifunkcionalni alat bez hrđe za vijke,

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Džepni alat za ključeve : bogate funkcije,3 pakovanja sa 18 funkcija, kovanje metala je veoma izdržljivo,uključujući otvarač za flaše,odvijač sa ravnom glavom,ravnalo inča,rezač kabla, ključ različitih inča. Multi alat mali, ali moćan : džepni alat u obliku ključa od nerđajućeg čelika,mali i jednostavan za nošenje,napravljen od nerđajućeg čelika sa jakom tvrdoćom i izdržljivošću,nije lako zarđati. Privjesak za ključeve : Cool Alati za dekoraciju, nikada se ne savijaju i ne lome, pogodan za svakodnevni život običnih ljudi, neophodan je alat za putnike, ruksake, planinare, bicikliste i avanturiste. Otvarač za flaše 100% nerđajući : veličina je samo 3 inča,teška samo 14 g,lagana i dovoljno kompaktna da stane pravo na vaš privjesak za ključeve,takođe dovoljno mala da stane u prorez na novčaniku. 3pack Multi-tool : 18 u 1 Multi-funkcija,da bude jednostavan saputnik za vaše svakodnevno nošenje.Ovaj Multi-alat čini savršen poklon za svoje momke, muškarci. Funkcija proizvoda : uključujući : ključ,križni odvijač,ravna klešta,otvarač za flaše,ravnalo,privjesak za ključeve,itd. Dizajn 6 u 1 čini svakodnevno održavanje i sve vrste posla jednostavnim i brzim. Lagana težina, laka za nošenje i sigurna.    Informacije o specifikaciji proizvoda : Materijal : Nerđajući čelik, nije lako zarđati deformacija Boja : crna 6 u 1 funkcija : uključujući ključ,ukršteni odvijač,ravna klešta,otvarač za flaše,ravnalo,prsten za ključeve veličina : težina : 14g / 0,5 Oz pakovanje : tri komada u jednom pakovanju.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.