• Nedavno
Naučna Diva majica, žena u naučnoj poklon majici, tehnološko inženjerstvo i matematička Karijera

Naučna Diva majica, žena u naučnoj poklon majici, tehnološko inženjerstvo i matematička Karijera

Zahvalnost:
KM 14.85

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ova kombinacija čini čak i više puta trljajući tkaninu, brzo će vratiti svoj prvobitni oblik bez ostavljanja bora. Lako se slaže ova košulja je pogodna za casual, ulicu, kancelariju, dom, školu, svakodnevno nošenje, odmor. - Antikne boje : 60% pamuk, 40% poliester. - Obratite pažnju na tabelu veličina, potvrdite veličinu odjeće prije naručivanja. Udoban za nošenje : naše košulje su napravljene od meke i kvalitetne tkanine, kompozicija je poliester i pamuk, biće prijatne za kožu i udobne. Pogodni pokloni učitelja za žene muškarce : možete ga nositi na poslu, kod kuće, na Dan zaljubljenih, na Majčin dan, Dan očeva, Dan nezavisnosti, 4. Veličina veličine je uniseks i pristaje prilično tačno veličini za većinu muškaraca. Vaš osmeh je naša prioritetna potraga. Košulja sa kratkim rukavima okruglog vrata, humanizovanog dizajna, bez čvrstog osećaja oko vrata. Ne namačite dugo (ne više od 15 min). Savjeti za njegu 1. - Provjerite je li vaša adresa tačna na blagajni kako biste izbjegli kašnjenja. Ne koristite izbjeljivač za čišćenje ispisa na košulji prilikom pranja. Okrenite košulju i operite je vodom sa niskim temperaturama ili hladnom vodom. Odlično izgleda sa farmerkama ili šortsom, koji su i moderni i praktični i čine vam udobnim. Izdržljiv Print : naše košulje su klasičnog i elegantnog dizajna sa raznim bojama koje možete izabrati. Nakon pranja odeće, najbolje je da je osušite prirodnim putem i ne izlažete suncu. Sastav vlakana - Unisex teški pamučni čaj Gildan 5000-jednobojne boje : 100% pamuk. - Vrijeme odmora može uticati na vrijeme rukovanja. Obrada i dostava-svaka stavka je napravljena po narudžbi, pa vas molimo da dozvolite 2-5 Radnih dana u proizvodnji i 3-6 radnih dana za otpremu preko USPS-a. - Heather boje : 50% pamuk, 50% poliester (Sport siva : 90% pamuk, 10% poliester). - Žene koje žele pripijeniju košulju treba da budu niže-žene koje preferiraju opušteniji kroj treba da budu veće.jul, Patrikov dan, Dan zahvalnosti, Uskrs, Božić, noć vještica, rođendan, godišnjica, sedmica zahvalnosti nastavnika ili samo normalan dan. - O boji : slika prikazuje stvarne predmete bez posebne obrade. Proizvedeno u SAD-u. Štampamo u dobroj jednakosti kako bismo osigurali žive boje i trajnu trajnost. Ako košulju treba ispeglati, peglajte je parom srednje temperature i ne peglajte direktno na grafiku. Ali boja i Svjetlina mogu se malo razlikovati zbog različitih monitora računara ili drugih faktora 3.

Više detalja

Izbor kupaca

MAXX COLD X28r. 04 polica

KM 26.85

Originalni OEM zamjenski dio Maximum supplies je kompletna linija MAXX opreme za hladno hlađenje i MAXX mašina za LED Za sigurnost i performanse upotrijebite originalne OEM dijelove Zemlja

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.