• Nedavno
Azeeda' volim Zečiće ' kompaktni DIY multi alat

Azeeda' volim Zečiće ' kompaktni DIY multi alat

Zahvalnost:
KM 5.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Trouglasti kompaktan 3-u-1 multi alat. Odličan poklon za DIY ljubitelje. Uključuje mjernu traku od 1 metra i 4 različita nastavka za vijčane drajvere. Štampano na jednoj strani jedinstvenog dizajna. Veličina : 87mm x 76mm x 13mm. naš trouglasti kompaktni multi alat je štampan na jednoj strani sa jedinstvenim dizajnom, što ga čini odličnim poklonom za DIY ljubitelje. Ovaj set alata 3 u 1 sadrži mjernu traku i 2 različita nastavka odvijača, a svaki ugao ima poklopac sa zatvaračem. Jedan ugao otkriva mjernu traku od 1 metra, dok drugi sakrivaju dva reverzibilna nastavka odvijača, jedan veći i jedan manji, oba imaju poprečnu glavu na jednom kraju i ravnu glavu na drugom. Veličina : širina : 87 mm visina : 76 mm dubina : 13 mm.

Više detalja

Izbor kupaca

12 Survivors Sharp & Iskra

KM 2.00

Gruba Volfram karbid trokutasta oštrica Fino keramičko trouglasto oštrilo Dijamantski obloženi turpija za nazubljenje Dijamantski kamen za oštrenje Magnezijum za paljenje vatre Jedinstv

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.