• Nedavno
Utility serija 17605 6-u-1 grafitni Multi-alat, 1 pakovanje, zeleno

Utility serija 17605 6-u-1 grafitni Multi-alat, 1 pakovanje, zeleno

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Privjesak za ključeve zadržava osnovne funkcije na dohvat ruke sa šest ugrađenih alata.Fit Tip : Univerzalni Fit. Univerzalni za postavljanje svih ključeva sa metalnim zatvaračem kako bi bili sigurni. Robustan čelični dizajn drži do svakodnevnog habanja. Pogodno za višestruku upotrebu, ali nije namijenjeno penjanju. 6-u-1 Multi-Tool je dizajniran sa uobičajenim alatima kao što su oštra ivica, otvarač za flaše i ugrađene makaze. Uslužni 6-u-1 grafitni Multi-alat je dizajniran sa uobičajenim alatima kao što su oštra ivica, otvarač za flaše i ugrađene makaze. Univerzalni privjesak za ključeve ima čvrsto metalno zatvaranje koje ključeve drži sigurnim i zamjenjivim. Šest ukupno funkcija tako da imate osnovne alate sa sobom u svakom trenutku. Nije pogodno za penjanje.

Više detalja

Izbor kupaca

12 Survivors Sharp & Iskra

KM 2.00

Gruba Volfram karbid trokutasta oštrica Fino keramičko trouglasto oštrilo Dijamantski obloženi turpija za nazubljenje Dijamantski kamen za oštrenje Magnezijum za paljenje vatre...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.