• Nedavno
Olympia Alati Mikrofiber 5 Pk Auto Krpe, 87-181

Olympia Alati Mikrofiber 5 Pk Auto Krpe, 87-181

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Mikrovlakana, poliester. AUTO krpe : napravljene od 100% poliesterskih vlakana i dimenzija 14 inča. X 14 in.(35.56 cm x 35.56 cm). Dolazi u pet boja, meka ruka. Višenamjenski : ove visokokvalitetne krpe odlične su za obradu drveta, automobile, metal, brušenje, čišćenje, brisanje prašine i bojenje. Napravljeno da traje : naši izdržljivi i dugotrajni alati pomažu vam u domaćim, garažnim i industrijskim projektima. Uz profesionalni kvalitet, lako popravite i popravite probleme sa našim osnovnim potrepštinama ormarića za alat. Pravi alat za posao : dizajniramo niz rezača za vijke, stezaljki, dlijeta, sklopivih kola, čekića, klešta, testera, odvijača, mjernih traka, pomoćnih noževa, Visa, rezača za vijke, testera i ključeva. Vrhunski instrumenti : Olympia Tools pruža kvalitetne i inovativne ručne i specijalne alate, dodatnu opremu za alate i vanjsku opremu za izgradnju, obradu drveta, mehaničko održavanje i popravku doma. Mikrovlakana, poliester. AUTO krpe : napravljene od 100% poliesterskih vlakana i dimenzija 14 inča. X 14 in.(35.56 cm x 35.56 cm). Dolazi u pet boja, meka ruka. Višenamjenski : ove visokokvalitetne krpe odlične su za obradu drveta, automobile, metal, brušenje, čišćenje, brisanje prašine i bojenje. Napravljeno da traje : naši izdržljivi i dugotrajni alati pomažu vam u domaćim, garažnim i industrijskim projektima. Uz profesionalni kvalitet, lako popravite i popravite probleme sa našim osnovnim potrepštinama ormarića za alat. Pravi alat za posao : dizajniramo niz rezača za vijke, stezaljki, dlijeta, sklopivih kola, čekića, klešta, testera, odvijača, mjernih traka, pomoćnih noževa, Visa, rezača za vijke, testera i ključeva. Vrhunski instrumenti : Olympia Tools pruža kvalitetne i inovativne ručne i specijalne alate, dodatnu opremu za alate i vanjsku opremu za izgradnju, obradu drveta, mehaničko održavanje i popravku doma. Uključuje 5 krpe za pranje, sušenje, veličina detalja : 14 In. X 14 in.(35.56 cm x 35.56 cm).

Više detalja

Izbor kupaca

MAXX COLD X28r. 04 polica

KM 26.85

Originalni OEM zamjenski dio Maximum supplies je kompletna linija MAXX opreme za hladno hlađenje i MAXX mašina za LED Za sigurnost i performanse upotrijebite originalne OEM dijelove Zemlja

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.