• Nedavno
FDIT1 Gold Postavljanje muzičke kutije Pokret Diy Music Box Pribor sa vijkom + tipkom

FDIT1 Gold Postavljanje muzičke kutije Pokret Diy Music Box Pribor sa vijkom + tipkom

Zahvalnost:
KM 5.28

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Napravljen od zlatnog metalnog materijala, visokog kvaliteta i izdržljivog u upotrebi. Kretanje muzičke kutije donosi čist, melodičan i hrskav kvalitet zvuka. Dolazi sa vijcima i ključem, jednostavan za instaliran na vašoj muzičkoj kutiji. Jednostavan za upotrebu, ručno se koristi za tipku zatezanje sata, a zatim ga otpustite, muzika će se igrati. Slatki DIY poklon za sebe ili svoje prijatelje, nadam se da vam može donijeti sreću i nadati se da ćete uživati ​​u muzičkom životu. Napravljen od zlatnog metalnog materijala, visokog kvaliteta i izdržljivog u upotrebi. Kretanje muzičke kutije donosi čist, melodičan i hrskav kvalitet zvuka. Dolazi sa vijcima i ključem, jednostavan za instaliran na vašoj muzičkoj kutiji. Jednostavan za upotrebu, ručno se koristi za tipku zatezanje sata, a zatim ga otpustite, muzika će se igrati. Slatki DIY poklon za sebe ili svoje prijatelje, nadam se da vam može donijeti sreću i nadati se da ćete uživati ​​u muzičkom životu. Značajke : izrađene od metalnih materijala za oblaganje zlata, visokog kvaliteta i izdržljivog u upotrebi. Kretanje muzičke kutije donosi čist, melodičan i hrskav kvalitet zvuka. Dolazi sa vijcima i ključem, jednostavan za instaliran na vašoj muzičkoj kutiji. Jednostavan za upotrebu, ručno se koristi za tipku zatezanje sata, a zatim ga otpustite, muzika će se igrati. Slatki DIY poklon za sebe ili svoje prijatelje, nadam se da vam može donijeti sreću i nadati se da ćete uživati ​​u muzičkom životu! Specifikacija : 100% Potpuno novi materijal Brzina za reprodukciju zlata : 12-20 "Vrijeme reprodukcije : 2-3" Život usluga : > = 500 puta melodija : memorija, kanon, bajka, susret, jezero Edelweiss Dvorac na nebu, duhovid, vjenčani mart, sretan rođendan, romeo i juliet, zvona, ljubavna priča (neobavezno) Veličina : cca. 5 * 4,5 * 2 cm / 2 * 1,8 * 0,8 u težini : cca. 86g / 3 * Popis paketa : 1 * Vijci 1 * Vijci 1 * Omogućite grešku 0-1 inča zbog ručnog merenja. 2. Monitori nisu kalibrirani isti, boja iz kategorije u fotografijama prikazana u fotografijama možda pokazuje malo drugačije od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard. 3. Da biste povećali zvuk, pokret možete postaviti na nešto kad igrate!

Više detalja

Condition:
100% Brand New
Material:
Gold-plating Metal
Playing Speed:
12-20
Playing Time:
2-3'
Service Life:
>=500 times
Melody:
Memory, Canon, Fairy Tale, Encounter, Edelweiss, Swan Lake, Castle in the Sky, Spirited Away, Wedding March, Happy Birthday, Romeo and Juliet, Jingle Bells, Love Story (optional)
Size:
Approx. 5*4.5*2 cm / 2*1.8*0.8 in
Weight:
Approx. 86g / 3 oz
Package list:
1 * Music Box Movement:
3 * Screws:
1 * Key:
Note:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. In order to magnify the sound, you can place the movement on something when playing! :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.