• Nedavno
Schellen Music Box, ABS mini vintage smeđa radio oblika sa Clockwork-om sa lutkama za pohranu Music Box Ornament za muzičke poklone

Schellen Music Box, ABS mini vintage smeđa radio oblika sa Clockwork-om sa lutkama za pohranu Music Box Ornament za muzičke poklone

Zahvalnost:
KM 49.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Široka upotreba : Ova muzička kutija može se koristiti za ukrašavanje stolova, dnevnih soba, kancelarija, kafića, automobila, koncerata i drugih mesta. Model uslužnog programa ima prednosti male veličine, lagane težine i praktične nošenju i upotrebe. Široka upotreba : Ova muzička kutija može se koristiti za ukrašavanje stolova, dnevnih soba, kancelarija, kafića, automobila, koncerata i drugih mesta.5 * 11cm / 6,9 * 5,3 * 4. Značajke : Ovo je lijepa i klasična muzička kutija u radijskom dizajnu. Samo trebate proljeće i možete uživati ​​u divnoj muzici. Poklon : Ova muzička kutija može se koristiti kao poklon za prijatelje, kolege i porodicu na rođendanima, domaćicama, godišnjicama, Božić i novoj godini. Možete ga koristiti sa samopouzdanjem. Može se koristiti u zatvorenom i na otvorenom. Prekrasan dizajn, to je sjajan poklon za vjenčanje ili dan zaljubljenih. Može se koristiti i kao kutija za odlaganje za rekvizite na kameru i drugi nakit kao što su minđuše i ogrlice.

Više detalja

Material:
ABS+music movementColor
Weight:
395g / 13.9oz (approx.)
Package list:
1 * Music Box:
Note:
1, Please do not try to stop the music box manually while it is playing, otherwise it may be broken.2, Wind up the spring gently and stop when feeling resistance, in order to protect the movement from damage.3. Doll clothes and shoes are shipped in random colors, and make sure you will not mind before ordering.

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.