• Nedavno
PV-BX12 Nova generacija crna kutija sakrila video kamera / DVR

PV-BX12 Nova generacija crna kutija sakrila video kamera / DVR

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

1080p FHD rezolucija video zapisa. Senzor od 5 MP 1 / 3.2 ". AV OUK korisničko sučelje. Instant prekidač za otkrivanje ili otkrivanje pokreta. Vanjski PIR senzor. Inovacija iz zakona ponovo je učinila! Skupio je ovu novu generaciju Crna kutija za video kamere nevidljive se tajni studio za snimanje video zapisa ugrađeno pravo u crna kutija! To dobro funkcionira samo po sebi, ali zakonac je dodao uključen senzor za aktiviranje pokreta koji ga priključite Video crna kutija će snimiti samo prikriveni video kada to otkrije kretanje! Samo ga postavi i zaboravi dok ne dođe vrijeme da pokupiš vaše važne video snimke za vaš važan za svoj slučaj i snimimo video dokaze svaki put . Sa zakonodavcem pribavljate razred za provođenje zakona s inovacijama u sebi! Samo napred i napravite svoj dan i učinite svoju istragu i izvršite svoju novom PV-BX-u sav prikrivenim video zapisom za vaše stacionarne savezne video operacije . Bićete sretni što ste učinili da vas uvjeravamo. Natječat ćete u prašini i dobiti jasne i svježe prikrivene video snimke koje vam treba svaki put i vreći dokaze koje su vam potrebne brzo! Jednom kada to koristite i pogledajte nevjerojatne rezultate visoke rezolucije, pitat ćete se, pitat ćete se gdje je ovaj mali dragulj bio sav vaš nadzor život! Iz zakona - poznato ime u prikrivenom video i audio opremu poznati svijet za istražne proizvode za provedbu zakona za pravnu / istražnu zbirku dokaza!.

Više detalja

Izbor kupaca

P3224-V MKII 720P Dome

KM 148.25

Axis P3224V MK II 1.3 Megapikselna mrežna kamera boja 1280 x 720 2,80 mm 10 mm 3,6x optički kabl kupola, nosač nosača Axis nudi tržište # 39; # 39; S Najširi i najsutniji raspo

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.