• Nedavno
Ploča za štancanje strugača za nokte Dvostruki kraj Stamp Set od 7 kompleta za nokte nail Art stamp Template Kit

Ploča za štancanje strugača za nokte Dvostruki kraj Stamp Set od 7 kompleta za nokte nail Art stamp Template Kit

Zahvalnost:
KM 4.70

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Komplet za štampanje noktiju : kompletan komplet, jednostavan za upotrebu, može zadovoljiti vaše dnevne potrebe. Gel za štancanje laka za nokte : ulje gela za štancanje Nail Art je super pigmentirano i zasićeno dobrom konzistencijom. Set žiga za nokte i strugača : veoma mekan, nelomljiv i obrađuje čak i najsitnije detalje kako bi lako obrubio ivice većine zakrivljenih noktiju. 4.Ploče za štampanje noktiju : na odgovarajući način urezajte dubinu tako da možete dobro odabrati jasnu i oštru sliku i dobiti čist prijenos, dajući vam beskrajan jedinstven i privlačan izgled. 5.Savršen poklon za nju : jednostavan za upotrebu i za početnike i za profesionalne manikerke, to možete dobro učiniti i sami. Ovo je odličan poklon za ženu, djevojku, majku ili sestru. Karakteristike : 1.Komplet za štampanje noktiju : kompletan komplet, jednostavan za upotrebu, može zadovoljiti vaše dnevne potrebe2.Gel za štancanje laka za nokte : ulje gela za štancanje Nail Art je super pigmentirano i zasićeno dobrom konzistencijom.3.Set žiga za nokte i strugača : veoma mekan, nelomljiv i obrađuje čak i najsitnije detalje kako bi lako obrubio ivice većine zakrivljenih noktiju.4.Ploče za štampanje noktiju : na odgovarajući način Urezujte dubinu tako da možete dobro odabrati jasnu i oštru sliku i dobiti čist prijenos, dajući vam beskrajne jedinstvene i privlačne poglede 5.Savršen poklon za nju : jednostavan za upotrebu i za početnike i za profesionalne manikerke, to možete dobro učiniti i sami. Ovo je odličan poklon za ženu, djevojku, majku ili sister.No bez obzira na koji problem naiđete, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo ga riješiti za vas.Specifikacija : materijal : Silikon + Plastika + Rubber Size : kao što je prikazano na slici frekvencija : 7kom/set težina : App 46g Package uključen : 1 x Stamp Scraper Setnota : molimo dozvolite 1-2cm grešku zbog ručnog mjerenja. A zbog razlike u svjetlu i ekranu, boja predmeta može se malo razlikovati od slika. Molim vas, razumite. Pobrini se da ti ne smeta prije nego što naručiš.Imajte na umu da će nova vrsta i stara vrsta ovog proizvoda biti poslana nasumično i pobrinite se da vam neće smetati prije naručivanja.

Više detalja

Material:
Silicone + Plastic + Rubber
Size:
As shown in the picture
Quantity:
7Pcs/set
Weight:
App 46g
Package Included:
1 x Stamp Scraper Set:
Note:
Please allow 1-2cm error due to manual measurement. And due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Please kindly understand. Make sure you don't mind before you order.
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.