• Nedavno
ZSEDP Travel Tea Brzi šalica Malo set pohrane Podjela Prijenosni na otvoreni čajnik za čaj kung fu

ZSEDP Travel Tea Brzi šalica Malo set pohrane Podjela Prijenosni na otvoreni čajnik za čaj kung fu

Zahvalnost:
KM 16.35

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ugodno za zadržavanje i izdržljivo. Usta šalice zaokružene su da odgovaraju obliku usne. Snažno doziranje i brzi odmor. Baza je fino polirana i stabilna. Može se koristiti kod kuće ili u pokretu. Ugodno za zadržavanje i izdržljivo. Usta šalice zaokružene su da odgovaraju obliku usne. Snažno doziranje i brzi odmor. Baza je fino polirana i stabilna. Može se koristiti kod kuće ili u pokretu. Udobno zadržite i izdržljiv. Ušće šalice zaokružene su da odgovaraju obliku usne. Osnovna raspršivanje i brza lopata baza je fino polirana i stabilna. Slika lista uključuje : Tea set * 1 (osim ostalih demonstracijskih proizvoda) Napomene : Zbog različitih monitora i rasvjetnih efekata, stvarna boja proizvoda može biti malo drugačija od boje prikazane na slici. Hvala! Zbog ručnog merenja, molimo dozvolite odstupanje od 1-2cm.

Više detalja

Izbor kupaca

Wix Filter za gorivo

KM 6.23

Ford & Mazda lagani kamioni sa dizel eng (8285), Kobelco, Thomas, TCM, Westerbeke, Ostalo Ford & Mazda lagani kamioni sa dizel eng (8285), Kobelco, Thomas, TCM, Westerbeke, Ostalo Wix Filter

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.