• Nedavno
WPYYI USB Hub,četiri USB 3.0 Hub sa mikro eksternom rupom za napajanje velike brzine četiri porta Splitter

WPYYI USB Hub,četiri USB 3.0 Hub sa mikro eksternom rupom za napajanje velike brzine četiri porta Splitter

Zahvalnost:
KM 12.80

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Karakteristike : istovremena ekspanzija četiri vožnje hard diska 1 T, bez kašnjenja i bez kašnjenja, USB 3.0 prenos velike brzine. Umotan u okvir od legure aluminijuma, proces eloksiranja bolje štiti interfejs i unutrašnju strukturu. Teorijska brzina može dostići 4,8 Gbps, što je 10 puta više od USB2.0. Brz je i stabilan prilikom prenosa velikih datoteka i kompatibilan je sa USB 2.0 i 1.0 uređajima. Ugrađeni GL3510 jezgro čipa, može istovremeno koristiti miš, u disk, hard disk i drugu opremu. višenamjenski, povezivanje više uređaja. Tip interfejsa : USB 3.0 Standard : USB 3.0 dužina : 20cmkarakteristike : istovremeno proširenje od četiri vožnje hard diska od 1t, bez kašnjenja i bez kašnjenja, USB 3.0 brzi prenos.Umotan u okvir od legure aluminijuma, proces eloksiranja bolje štiti interfejs i unutrašnju strukturu.Teorijska brzina može dostići 4,8 Gbps, što je 10 puta više od USB2.0. Brz je i stabilan prilikom prenosa velikih datoteka i kompatibilan je sa USB 2.0 i 1.0 uređajima.Ugrađeni GL3510 jezgro čipa, može istovremeno koristiti miš, u disk, hard disk i drugu opremu.Napomena : 1. Molimo dopustite da se 1-3cm razlikuje zbog ručnog mjerenja.2. Snimanje svjetla i različiti prikazi mogu prouzrokovati boju predmeta na slici malo drugačije od stvarne stvari. Molimo pogledajte stvarni proizvod.Hvala Na Razumijevanju.

Više detalja

Izbor kupaca

Wix Filter za gorivo

KM 6.23

Ford & Mazda lagani kamioni sa dizel eng (8285), Kobelco, Thomas, TCM, Westerbeke, Ostalo Ford & Mazda lagani kamioni sa dizel eng (8285), Kobelco, Thomas, TCM, Westerbeke, Ostalo...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.