• Nedavno
Posada za flaše 12 pakovanja 32oz prazna višenamjenska Plastična prskalica, prirodne boje, AP3212

Posada za flaše 12 pakovanja 32oz prazna višenamjenska Plastična prskalica, prirodne boje, AP3212

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Sva Plastična Prskalica. Zemlja porijekla : SAD. Model : AP3212. Oznaka : Boca Posade. Posada flaša od 12 pakovanja od 32 unce sve plastične bočice sa raspršivačem spremne su da zadovolje vaše potrebe za raspršivačem. Sva plastična prskalica znači da nema metalnih dijelova za korodiranje. Pogodno pakovanje od 12 znači da ćete imati pri ruci bočicu sa raspršivačem za svaku svrhu unutar ili izvan vašeg doma. Ova višenamjenska prskalica je vaša prodavnica na jednom mjestu za vaše potrebe za prskanjem u zatvorenom ili na otvorenom. Koristite ovu svestranu prskalicu za čišćenje svog doma, zalijevanje biljaka, obuku kućnih ljubimaca ili čišćenje automobila.

Više detalja

Izbor kupaca

Otogi: Mit o demonima

KM 80.00

Upravljajte Raikoh na njegovoj potrazi voditet ćete ga prošlom prepreke i kroz snažne, smrtonosne demone Ispunite svaki nivo prije nego što njegova magija nestane...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.