• Nedavno
Scotch-Brite Exl Unitizirani točak, 1 u x 1 u X 3/16 u 8A CRS, 50 po kućištu

Scotch-Brite Exl Unitizirani točak, 1 u x 1 u X 3/16 u 8A CRS, 50 po kućištu

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Odabrali smo otvoreni web materijal koji je otporan na opterećenje i održava abrazivne minerale koji seče visokim performansama ograničavanjem začepljenja najlonskih vlakana.Edge kotača može se obući za efikasno uklanjanje, završnu obradu i poliranje svih metalnih legura i mnoge plastike i kompozita. Gustoće i ocene u rasponu od meke i uvrštene na tvrdu i agresivnu uslužni program za ponudu za širok izbor aplikacija. Dostupan je sa aluminijski oksidom u finim, srednjim, grubim i ekstra grudnjama, te silikonskim karbidom u vrlo finim i finim razredima. Scotch-Brite EXL UNITIZIzirane točkove sadrže meku, usklađujuću konzistenciju koja učinkovito glatka, uklanja i dovršava rubove metalnih legura, kao i mnogo plastike i kompozita. Naš vinotch-brite EXL unitizirani kotač ispunjen je abrazivnim mineralima za brzo glatke ivice metala, plastike i kompozita. Dostupan je sa aluminijski oksidom u finim, srednjim, grubim i ekstra grudnjama, te silikonskim karbidom u vrlo finim i finim razredima. Scotch-Brite Exl Unitizirani točak Brzo uklanja burze i oštre ivice u operacijama alata krajnje ruke, isporučujući dosljedne performanse kroz puni život abraziva. Minimizira izgradnju topline za smanjenje utjecaja na materijale osjetljivih na toplinu. Kombiniranjem abraziva sa vlaknima stvara abrazivni sustav koji donosi dosljedne rezultate tokom života proizvoda. Scotch-brite je jedinstveni površinski proizvod sa abrazivima ugrađenim u netkana najlonska vlakna. Postoje različite gustoće i ocjene počevši od vrlo meke 2 gustoće za aplikacije koje zahtijevaju uskladivost na tvrdu, agresivnu gustoću za maksimalno rezanje i izdržljivost. Odupire se mrljem za čišćenje površina i manje pripreme. Dizajniran za optimalne performanse na dimnoj brusilici, EXL Unimizirani točak umanjuje nakupljanje topline tijekom rada, čineći ga idealnim za upotrebu na materijalima osjetljivih na topline. Exl unitizirani kotač scotch-brite daje čistu ivicu bez razmazavanja, smanjujući potrebu za dodatnim čišćenjem i pripremom. Od proizvođača ovaj UNITIzirani točak daje čistu ivicu bez razmazavanja, smanjujući potrebu za dodatnim čišćenjem i pripremom. Koristi otvoreni-web materijal koji je otporan na opterećenje i zadržava abrazivne minerale koji seče visokim performansama ograničavanjem začepljenja najlonskih vlakana. Dizajniran za optimalne performanse na dimnoj brusilici, EXL Unimizirani točak umanjuje nakupljanje topline tijekom rada, čineći ga idealnim za upotrebu na materijalima osjetljivih na topline. Sa širokim rasponom opcija ulova i visoke konzistencije, dugotrajni industrijski abrazivi scotch-brite odlična su opcija za robotsko dekuriranje.

Više detalja

Izbor kupaca

Wix Filter za gorivo

KM 6.23

Ford & Mazda lagani kamioni sa dizel eng (8285), Kobelco, Thomas, TCM, Westerbeke, Ostalo Ford & Mazda lagani kamioni sa dizel eng (8285), Kobelco, Thomas, TCM, Westerbeke, Ostalo Wix Filter

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.