• Nedavno
Torba Za Nošenje Za Ps4 Pro, Torba Za Nošenje Preko Ramena Torba Za Ps4 Pro

Torba Za Nošenje Za Ps4 Pro, Torba Za Nošenje Preko Ramena Torba Za Ps4 Pro

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Veliki kapacitet, sa prednjim i glavnim kontejnerima za skladištenje predmeta po redu, lako se vade, najbolji izbor za igrače. Potpuno podstavljena torba štiti sistem igre i dodatnu opremu od uticaja i stiskanja. Ova torba za nošenje pruža najbolju zaštitu i prenosivost za PS4 pro sistem. Usvaja vrhunski najlon, izdržljiv, vodootporan i dugotrajan. Izuzetna izrada, vrhunski zip, torba nudi bolju zaštitu za vaše stvari. Podesiva naramenica sa proširenim jastučićem u srednjem dijelu smanjuje nelagodu ramena, također je dizajnirana sa praktičnom ručkom za nošenje.Prednji džep dizajniran sa elastičnim naramenicama i malim džepovima, može držati kontroler, kabl za napajanje, USB kablove i još mnogo toga. 100% potpuno novi. Pružamo 6 mjeseci garancije za ovu torbu za PS4 Pro.Ako imate bilo kakvih problema sa kvalitetom. Cilj nam je" najbolje može biti bolje " kao princip operacije. Vaše zadovoljstvo je naša sreća. Specifikacije : Stanje : 100% potpuno novo materijal : Najlon glavna boja : crna Fit : za PS4 Pro veličina : cca. 40 x 34 x 13cm / 15.75 x 13.39 x 5.12 u težini : cca. 435g paket uključen : 1 x torba za nošenje(za PS4 Pro i dodatna oprema nisu uključeni) Napomena : ● boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati na monitoru vašeg računara jer monitori nisu kalibrirani isti. ● Veličina proizvoda napravljena za ručno mjerenje, greška 1-2cm pripada normalnom rasponu.

Više detalja

Izbor kupaca

Beowulf: Igra-Playstation 3

KM 2.33

Zaronite još dublje u avanturu i igrajte kroz 30 godina priče o Beowulfu koja nije viđena u filmu Doživite više Beowulfovog života i oblikujte vlastito naslijeđe Otključajte vojsku d

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.