• Nedavno
Zerodeko 3 kom. Košarica za skladištenje hrane Hrana poslužila mrežom Bambusovom šatornom korpi za dom

Zerodeko 3 kom. Košarica za skladištenje hrane Hrana poslužila mrežom Bambusovom šatornom korpi za dom

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Kontejner za skladištenje hljeba : Bambusova šator košara će vaše ukusne grickalice iz neugodnog voća ili su prljave. Sintetički materijal. Vanjski šatori za prehranu hrane : - Okrugla košara za piknik : Košarica je izrađena od premium materijala koji nude svoju izdržljivost i praktičnost. Kontejner za skladištenje hljeba : Bambusova šator košara će vaše ukusne grickalice iz neugodnog voća ili su prljave. Ručna košarica za posluživanje hrane : Košarica za skladištenje hrane Jednostavno za nošenje : lagana težina i lako za nošenje. Oni su savršeni i sigurni za porodična okupljanja, izletišta ili prilikom transporta ploča hrane na večeru ili roštilj.

Više detalja

Izbor kupaca

UAC FI 1062C Zračni filter

KM 1.67

Potpuno novi, zamena OE : UAC Brendirani zračni filter Udahnite lakše, smanjite polen i prašinu, sprječite mirise za brdo u vašem vozilu Filtri izvan zraka kontaminanata koji prolaze kr

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.