• Nedavno
Funbliss Auto sjedalo za dječji auto sjedište Beige Debeo Padding Carmet Cink Mat sa džepovima Organizator, vodootporna 600D tkanina, poklopac za pse za pse za suv za SUV limuzina sjedala (2 pakovanje)

Funbliss Auto sjedalo za dječji auto sjedište Beige Debeo Padding Carmet Cink Mat sa džepovima Organizator, vodootporna 600D tkanina,

Zahvalnost:
KM 12.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dolazi s 2 praktične džepove koji pružaju prikladno spremište za grickalice, igračke i dodatke i drži ih unutar dosega. Njegov materijal bez mirisa i ekološki prihvatljiv je 100% siguran za vaše dijete i kućnog ljubimca. ❤ Vodootporna i jednostavna za čišćenje : Zaštitnik sigurnosnog sjedišta za sigurnosno sjedište je izrađen od vodootpornog oksford tkanine i debelim pločama od pjene, spriječit će vodu i druge tečnosti da uništavaju unutrašnjost automobila, jednostavno obrišite prljavštinu. Vozite mirom uma koji znaju da će Super Mat Mat pomoći održati vaše dijete tamo gdje trebaju biti. Tražite li poklopac sjedala koji će vam pružiti beskrajnu udobnost? Umorna od gadne prelijeve hrane po cijeloj autosjedalicama? Ako je to slučaj, Funbliss zaštitnik auto sjedala zadovoljava sve vaše potrebe. ❤Super-jednostavan za instalaciju : Možete instalirati FUNBLISS auto sigurnosni jastučić za kožna sjedala za 2 minute pomoću podesivog remena. ❤Super-jednostavan za instalaciju : Možete instalirati FUNBLISS auto sigurnosni jastučić za kožna sjedala za 2 minute pomoću podesivog remena. ❤Two mrežaste džepove za praktično skladištenje : Dizajnirali smo ovaj poklopac sjedišta za djecu sa udobnošću i sigurnošću na umu. Easy Clean Grime Guard Tkanina drži prljavštinu i izlijevanje vaših sjedala i pruža osnovnu zaštitu od kompresije tkanine ili kože. Takođe je savršeno poklopac sjedala za vaše kućne ljubimce. Takođe je savršeno poklopac sjedala za vaše kućne ljubimce. Seat vam pomaže da ga zadržite kao novo. Dolazi s 2 praktične džepove koji pružaju prikladno spremište za grickalice, igračke i dodatke i drži ih unutar dosega. ❤Graintno zadovoljstvo : Funbliss zaštitnik sjedala pruža najbolji proizvod i uslugu našim kupcima, apsolutno garancije za povrat novca bez gnjavaže! Ako iz bilo kojeg razloga uopće niste u potpunosti zadovoljni zaštitnikom sjedišta, jednostavno ga jednostavno vratite na povrat novca.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.