• Nedavno
Comoone Cat igračke, puzzle staze, okretna kutija, igračka mače, smiješna mačka, 360 ° BESPLATNA rotacija, za povećanje kamata mačake za igranje.

Comoone Cat igračke, puzzle staze, okretna kutija, igračka mače, smiješna mačka, 360 ° BESPLATNA rotacija, za povećanje kamata mačake

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ugrađena svjetlosna lopta i visoka sadržajna Catnip lopta mogu bolje privući mačju pažnju.Improve mačaka zanimanje za igranje i ublažavanje anksioznosti. Dizajn naleta s različitim visinama i veličinama, dopustite mačkama da trljaju kosu i trljaju lica dok se igraju kako bi se mučilo kuglice za kosu. Kolumnarni izboči sa različitim visinama i veličinama koristi se za trljanje lica ili utrljavanje kose kad mačka igra.help loptice za kosu. Nadogradnja PP materijala može spriječiti da igračka ugrize mačka i neće uzrokovati oštećenje mačke. Dobra učvršćena čaša fiksna, može se koristiti kao mačji okvir za penjanje. Dizajn super usisne usisne čaše može se pridružiti na bilo kojoj površini za mačke da se igraju. Ovaj je proizvod izrađen od PP-a i neće uzrokovati nikakve štete mačacima. Kolumnarni izbočini mogu se koristiti za trljanje ili trljanje lica mačke. Proizvod sadrži 2 šuplje kuglice za igračke s visokim sadržajem Catnip lopti i 1 igračka kuglica koja se može kombinirati s igračkama za mačke. Ugrađena svjetlosna lopta i visoka sadržajna Catnip lopta mogu bolje privući mačju pažnju.Improve mačaka zanimanje za igranje i ublažavanje anksioznosti. Dizajn naleta s različitim visinama i veličinama, dopustite mačkama da trljaju kosu i trljaju lica dok se igraju kako bi se mučilo kuglice za kosu. Kolumnarni izboči sa različitim visinama i veličinama koristi se za trljanje lica ili utrljavanje kose kad mačka igra.help loptice za kosu. Nadogradnja PP materijala može spriječiti da igračka ugrize mačka i neće uzrokovati oštećenje mačke. Dobra učvršćena čaša fiksna, može se koristiti kao mačji okvir za penjanje. Dizajn super usisne usisne čaše može se pridružiti na bilo kojoj površini za mačke da se igraju. Ovaj je proizvod izrađen od PP-a i neće uzrokovati nikakve štete mačacima. Kolumnarni izbočini mogu se koristiti za trljanje ili trljanje lica mačke. Proizvod sadrži 2 šuplje kuglice za igračke s visokim sadržajem Catnip lopti i 1 igračka kuglica koja se može kombinirati s igračkama za mačke. Dužina : 536 mm, Širina : 146mm, visina : 112 mm, težina : 371g.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.