• Nedavno
Sewacc 100 kom.

Sewacc 100 kom.

Zahvalnost:
KM 10.80

Količina robe
Dostupno na zahtjev

97x1 Kuglice za tombolu. Kapsule za prodaju : Uskršnja jaja, nagrada, nagrada, nagrada, nagrada / nagrada, svaka sfera može se podijeliti u dva dijela za besplatno otvaranje i jednostavan za korištenje, praktično skladištenje, i nema prostora zanimanja, i Može se oprati za recikliranje. - Ove prazne kuglice su ispunjene, možete ih napuniti dječjim igračkama, malim poklonima i drugim strankama Favoris Bingo Machine Balls. Količina dovoljna za upotrebu. TOY Gumball kapsule pružaju vam dovoljno količine i bogate boje za ispunjavanje vaših različitih potreba, donose vam više pogodnosti. Kapsule za prodaju : Uskršnja jaja, nagrada, nagrada, nagrada, nagrada / nagrada, svaka sfera može se podijeliti u dva dijela za besplatno otvaranje i jednostavan za korištenje, praktično skladištenje, i nema prostora zanimanja, i Može se oprati za recikliranje. Može biti i sa automatom za prodaju. Dječje kuglice igraju : Ove male prazne kuglice mogu biti da se drže bombone, čokolade, male igračke i još mnogo toga. Može biti i sa automatom za prodaju.Prazne kapsule igračaka : Novost Poklon : Dajte ovoj zabavi za zabavu na zabave ili bilo gde drugde! Kuglice za popunjavanje : ne samo da mogu biti samo kao kutija za pakiranje bombona, ali može biti i za kreativnu malu kutiju za pakovanje poklona. Oni su neplaćeni čisti ukrasi za zanate koji su ispunjeni. Paket uključuje 100 x okrugle kuglice za punjenje Size -Size : 5,00x5,00x5,00cm / 1. - Ovo je lijepo u izgledu, jednostavno u dizajnu i praktičnoj upotrebi, dajte vam ugodno iskustvo igranja malih kruga u krugu. Prazne kapsule igračaka : Novost Poklon : Dajte ovoj zabavi za zabavu na zabave ili bilo gde drugde! Kuglice za popunjavanje : ne samo da mogu biti samo kao kutija za pakiranje bombona, ali može biti i za kreativnu malu kutiju za pakovanje poklona. Dječje kuglice igraju : Ove male prazne kuglice mogu biti da se drže bombone, čokolade, male igračke i još mnogo toga. - Napravljen od sigurnog PP materijala, visoke čvrstoće i otporne na otpornost na habanje, upotreba podrške. Količina dovoljna za upotrebu. -Materijal : PP Bingo Zovene kuglice -Color : Ourted Color Tenis Beer Pong - okrugle punjene kuglice su glatke površine, udobne za dodir, sigurnije za vašu djecu da koriste u vašem svakodnevnom liferskom dekoru plastike.goods Opis Oblicive kružne kapsule Ova prazne kuglice izrađene su od premium PP materijala, sigurnog i izdržljivog za upotrebu, a ne lako blijedi , škripa ili deformacija, može vam poslužiti na vrijeme. Twisted loptice : Poseban dizajn može biti za male poklon ili bomboni. Twisted loptice : Poseban dizajn može biti za male poklon ili bomboni. - Savršene kuglice za uskrsnu stranku, dječju tematsku stranku, školsku klasu, nagrada za učitelje, učinite i mnogo praznih ukrasa za popunjavanje.

Više detalja

Izbor kupaca

Athena Fluoride štit

KM 44.98

Brodovi iz Nevade USA! SAD prodavač! / Bit će isporučen 2 radna dana Uklade odgovara Jupiter Atheni, melodiji, delfiju, vodoslusu, Venu, Orion, Microlitu, Neptunu Izrađen u SADu / ov

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.