• Nedavno
Zwipes 779 Mikrofiber 5-Pakovanje Malih Krpa Za Kućne Ljubimce , Meki Frotirni Ručnici Za Čišćenje

Zwipes 779 Mikrofiber 5-Pakovanje Malih Krpa Za Kućne Ljubimce , Meki Frotirni Ručnici Za Čišćenje

Zahvalnost:
KM 6.41

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Veličina tkanine od mikrovlakana : mala 16 "x 16", Boja : Bijela sa otiskom Crne kosti/šape. Pruža udobnost za vašeg ljubimca i zaštitu za vaš kauč, tepih, auto, krevet, pod ili stolicu. Savršeno za malog psa, mačku, zamorca, hrčka, guštera, zeca, zeca, tvora, kornjaču i druge male kućne ljubimce. Odlično za njegu, putovanja, odgajivačnicu za kućne ljubimce ili kavez kako bi vaš ljubimac bio topao, udoban i udoban za procjenu. Tkanina za kućne ljubimce od mikrovlakana za višekratnu upotrebu, dugotrajnost i periva u mašini. Zwipes ručnici za kućne ljubimce od mikrovlakana dolaze u malim i velikim veličinama za svaku rasu za kućne ljubimce. Od dotjerivanja do obloge za mokraću, prostirke za posude za vodu do provjere označavanja, ovi ručnici su odlični za svakodnevnu upotrebu. To je savršen poklon za ljubitelja kućnih ljubimaca u vašoj porodici. Frotirno tkanje pronađeno u Zwipes ručnicima za kućne ljubimce od mikrovlakana sastoji se od neobrezanih petlji u tkanini. Neobrezane petlje pružaju mekan i udoban osjećaj uz održavanje visoke stope upijanja. Zwipes ručnici za kućne ljubimce posebno mogu izdržati do 8x vlastite težine u vodi, čineći uklanjanje prljavštine, blata i snijega brzim i bez nereda. Za razliku od cilindričnih vlakana tradicionalnih tkanina, zwipes mikrofiberske niti su podijeljene 16 puta stvarajući milione mikroskopskih prstiju za hvatanje čestica. Ima mogućnost da pokupi i zaključa prljavštinu, prašinu, vlagu i bakterije u vlakna, čisteći i sušeći nanesenu površinu. Mikrovlakna su pozitivno nabijena, privlačeći prljavštinu (negativno nabijenu) poput magneta. Vlakna su tako mala da su u stanju da probiju pukotine i pukotine zajedno sa mikroskopskim površinskim porama većine materijala. Studije su dokazale sposobnost mikrovlakana da pokupe 99% bakterija, u poređenju sa 33% sposobnosti preuzimanja pomoću konvencionalnih alata. Da biste održali kvalitetu zwipes mikrovlakana, pažljivo slijedite upute. Često perite hladno na temperaturu tople vode. Koristite tečni deterdžent umjesto deterdženta u prahu (prah zadržava vlakna i potencijalno uzrokuje grebanje površina prilikom čišćenja). Ispraznite mašinu za sušenje dlačica i osušite na najnižoj temperaturi. Ne koristite plahte za sušenje, omekšivače i izbjeljivač. Oni mogu oštetiti ili začepiti mikrovlakna. Za najbolje rezultate, ne perite se odjećom ili peškirima za kupanje jer će mikrovlakna privući i uhvatiti dlačice sa ovih predmeta.

Više detalja

Izbor kupaca

Sega Smash Pack Volume 1

KM 3.33

Sadrži sljedeće sega Favoriti : izmijenjena zvijer, stupci, zlatna sjekira, fantasy zvijezda II, osveta Shinobi, sega vrtlog, blistave sile i vektormana Takođe uključuje 4 SEGA naslova k

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.