• Nedavno
Navrtke i navrtke Pocrnjele prirubnice od ugljeničnog čelika, matica sa zaptivkom, šesterokutna prirubnica prirubnica prirubnica pritisna ploča matica-M24 1 kom kombinacija matice [2 komada] )

Navrtke i navrtke Pocrnjele prirubnice od ugljeničnog čelika, matica sa zaptivkom, šesterokutna prirubnica prirubnica prirubnica pritisna

Zahvalnost:
KM 22.51

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Materijal : napravljen od nerđajućeg čelika 304, ima visoku tvrdoću, otpornost na oksidaciju i izdržljivost, čineći asortiman šrafova čvršćim, otpornim na rđu, antikorozivnim i otpornim na habanje. Konac je uredan i jasan, a sila je ujednačena, nije lako proklizati. Jednostavan za upotrebu bez neravnina. Antioksidacija u vlažnom okruženju. Izdržljiv i ne lako erodiran. Široko korišteni : asortiman se često koristi za održavanje, popravke, projekte i proizvodnju. Odlične su za dom, ured ili poslovnu upotrebu.Obično se koristi u mašinama, namještaju, popravci automobila i motocikala i DIY izumima!Konac je uredan i jasan, a sila je ujednačena, nije lako klizitiako se koristi bez burrs Anti-oksidacije u vlažnom okruženjuizdrživo i nije lako erodiranošta dobijate : kad god vam zatrebamo , kontaktirajte nas putem e-pošte ili pitanja i odgovora, mi ćemo vam dati profesionalnu uslugu i odgovoriti vam u roku od 24 sata.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.