• Nedavno
Slatke naljepnice za životinje Šarene životinjske vodootporne naljepnice Kawaii naljepnice za životinje Vinilne estetske naljepnice za laptop, branik, boce za vodu, računar, telefon, grafiti za djecu (50pcs)

Slatke naljepnice za životinje Šarene životinjske vodootporne naljepnice Kawaii naljepnice za životinje Vinilne estetske naljepnice

Zahvalnost:
KM 2.98

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Slatki sitckers : Svako pakovanje ima 50ksele lijepi crtić na životinjama, koji će vam se svidjeti na prvi pogled. Kvaliteta prenima : Naljepnice su izrađene od debelog i izdržljivog vinila koji su vodootporni, otporni na vremenski otpor i otporan na ogrebotine. Upotreba bez brige. Jednostavno se držite više puta ili ogulite ga i neće biti ostataka. Napomena : Molimo koristite ove vinilne naljepnice na glatkom i ravnu površinu. Široke primjene : Ovaj naljepnica za životinje može se koristiti za ukrašavanje dječijih soba, tematskih stranaka, laptopa, mackebooka, skejtborda, prtljaga, bicikla, automobila, odbojaka, bicikla, spavaće sobe, bicikla, motocikla, snowboard-a, ps4, xbox itd. Usluga prodaje : Ako niste zadovoljni ili imate nikakve sumnje u svoju kupovinu, dobrodošli da nas kontaktirate sa Zmazon e-poštom da biste dobili podršku. Kursko zadovoljstvo je naš glavni prioritet. Materijali : vinil vodootporan PVC. Količina naljepnice : 50pcs. Veličina naljepnica : 5-8 cm /1,9-3,15 inča Karakteristike : 1, živopisna slika i izvrstan ispis; 2, više puta uklonite bez ostatka; 3, lako se ogulite i držite se na drugom mjestu; 4, ANTI-Sunce i vodootporan! Boja jedva izlazi; Kako koristiti : 1. Odaberite stavku za pastu. 2. Obrišite prašinu i vodu na površinu predmeta prije upotrebe. 3. Otkrijte bijeli zaštitni film na poleđini naljepnice. 4. Zalijepite na lokaciju koju želite i pritisnite ivicu kako biste osigurali savršeno uklapanje. 5. Ako niste zadovoljni, možete ga oguliti i zalijepiti ponovo dok niste zadovoljni. Savjeti : 1.Not pogodan za grube površine. 2.Not pogodan za djecu mlađu od 3 godine! Uživajte u putovanju u kupovinu! Vjerujem da će vam naši naljepnice donijeti raznovrstan život i dodavati neograničenu zabavu u svoj život. !.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.