• Nedavno
Dofe 100pcs Slatke piliće, naljepnice za skejtbord, naljepnice za automobile, naljepnice za prijenosna računala, motocikl za prtljag za prtljagu za bicikle grafiti za tinejdžere.

Dofe 100pcs Slatke piliće, naljepnice za skejtbord, naljepnice za automobile, naljepnice za prijenosna računala, motocikl za prtljag

Zahvalnost:
KM 4.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Veličina naljepnica : 6-12cm, materijal : PVC, sve naljepnice su 100% potpuno nove i izrađene su visokokvalitetnim PVC-om. 100 kom. Različite obrasce za udovoljenje vašeg ukrašavanja. Ova naljepnica može se pričvrstiti na laptop, kofer, skejtbord, hladnjak, garderobu, automobil, motocikl, bicikl itd. Upotreba : Nabavite svoje naljepnice, očistite površinu, izvadite papir i naljepnicu! Ne samo naljepnice za automobile, možete ih koristiti i kao naljepnice za laptop, naljepnice za skejtbord, naljepnice za kacigu, naljepnice za prtljag ili naljepnice gitare. Upotreba : Očistite površinu, a zatim naljepnicu. Koristite svoju maštu da odmah kreirate radove. Veličina naljepnica : 6-12cm, materijal : PVC, sve naljepnice su 100% potpuno nove i izrađene su visokokvalitetnim PVC-om. 100 kom. Različite obrasce za udovoljenje vašeg ukrašavanja. Ova naljepnica može se pričvrstiti na laptop, kofer, skejtbord, hladnjak, garderobu, automobil, motocikl, bicikl itd. Upotreba : Nabavite svoje naljepnice, očistite površinu, izvadite papir i naljepnicu! Ne samo naljepnice za automobile, možete ih koristiti i kao naljepnice za laptop, naljepnice za skejtbord, naljepnice za kacigu, naljepnice za prtljag ili naljepnice gitare. Upotreba : Očistite površinu, a zatim naljepnicu. Koristite svoju maštu da odmah kreirate radove. Jednostavan za upotrebu : Nabavite svoje naljepnice, očistite površinu, izvadite papir i naljepnicu! Ne samo naljepnice za automobile, možete ih koristiti i kao naljepnice za laptop, naljepnice za skejtbord, naljepnice za kacigu, naljepnice za prtljag ili naljepnice gitare.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.