• Nedavno
Hollow čipkasti uzorak holografska naljepnica za prijenos noktiju dekoracija noktiju profesionalni Salon za umjetnost noktiju DIY potrepštine 10 stila

Hollow čipkasti uzorak holografska naljepnica za prijenos noktiju dekoracija noktiju profesionalni Salon za umjetnost noktiju DIY

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Naljepnica za čipkastu Umjetnost noktiju u 10 stilova : : Set naljepnica za foliju ima različite boje i šare, omogućava vam da slobodno dizajnirate nokte. Nema povrede za nokte : napravljen je sa sigurnim materijalom i lako se uklanja lakom za nokte. Dugo traje : ostaje duže u poređenju sa normalnim naljepnicama sa gornjim premazom.Može se sačuvati za oko 7 dani. Ova naljepnica zahtijeva upotrebu profesionalnih alata i ne preporučuje se početnicima. Pogodno za profesionalne salone noktiju. Izuzetni uzorci čine vaše nokte seksi i sparno. Obucite ovu naljepnicu na nekim festivalima kako biste bili privlačniji. Naljepnica za čipkastu Umjetnost noktiju u 10 stilova : : Set naljepnica za foliju ima različite boje i šare, omogućava vam da slobodno dizajnirate nokte. Nema povrede za nokte : napravljen je sa sigurnim materijalom i lako se uklanja lakom za nokte. Dugo traje : ostaje duže u poređenju sa normalnim naljepnicama sa gornjim premazom.Može se sačuvati za oko 7 dani. Ova naljepnica zahtijeva upotrebu profesionalnih alata i ne preporučuje se početnicima. Pogodno za profesionalne salone noktiju. Izuzetni uzorci čine vaše nokte seksi i sparno. Obucite ovu naljepnicu na nekim festivalima kako biste bili privlačniji. Specifikacija : Veličina Lista : Cca. 1,57 inča*7,87 inča (4*20 cm)/kom Paket uključuje : 10 listova naljepnice za foliju za nokte kako koristiti : Korak 1 : Odaberite svoj omiljeni stil folije za nokte i odrežite u odgovarajućoj veličini. Korak 2 : nanesite sloj specijalnog ljepila na nokat i pričekajte da se potpuno osuši. Korak 3 : stavite foliju za nokte na nokat i pritisnite, provjerite je li folija za nokte i ljepilo za nokte. Zatim srušite naljepnicu za nokte. Korak 4 : nanesite sloj gornjeg sloja na nokat za zaštitu i sjaj. Pažnja za poljski : 1. Nanesite lak za nokte kao osnovni sloj 2. Pritisnite foliju za nokte na noktima prije nego što se lak osuši 3. Uklonite foliju nakon što se uzorak folije zalijepi za nokat 4. Zatvorite ga sa gornjim premazom.

Više detalja

Sheet Size:
Approx. 1.57inchs*7.87inchs (4*20cm)/Pcs
Package Include:
10 Sheets Nail Foil Stickers:
How to use:
Step 1:
Select your favorite nail foil style and cut off in suitable size.
Step 2:
Applying a layer of Special Glue to your nail and waiting until it is completely dry.
Step 3:
Place the nail foil onto your nail and press, make sure the nail foil and nail adhesive. Than tear the nail sticker down.
Step 4:
Brush a layer of top coat on your nail for protect and shining finish.
Attention for polish:
1. Apply nail polish as a base coat:
2. Press the nail foil on your nails before the polish is dried:
3. Remove the foil after the foil pattern stuck to your nail:
4. Seal it with top coat. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.