• Nedavno
Changar Mermaid Flake šljokice za nokte sa šljokicama, 10 listova naljepnice za Smajli nokte samoljepljive naljepnice za umjetnost noktiju sa izrazom smajlija

Changar Mermaid Flake šljokice za nokte sa šljokicama, 10 listova naljepnice za Smajli nokte samoljepljive naljepnice za umjetnost

Zahvalnost:
KM 26.25

Količina robe
Dostupno na zahtjev

★Naljepnice za nokte sa smiješkom lica izrađene su od netoksičnog materijala, neće nanijeti štetu vašim noktima ili tijelu, možete ga sigurno koristiti i djeca i odrasli mogu ga koristiti s povjerenjem. Samo ih zalijepite na nokte i samo ih oljuštite ako želite da ih uklonite. Možete ih koristiti i za uređenje doma, futrole za mobilni telefon, naočara, napravljene kartice, body arta itd.★paket artikla 1-12 mreža (1 kutija) nepravilan sjaj noktiju od sirene : šarene šljokice, sjajne na suncu, stvaraju efekat bling-bling manikure, čine vaše ruke šarmantnim. ★Najbolja Služba za korisnike-dobrodošli da podijelite svoje radove sa više ljubitelja umjetnosti noktiju, ali ako postoji bilo kakav problem, pošaljite nam poruku, stojimo iza naših proizvoda, dajemo vam najbržu zamjenu ili refundiranje. ★Paket Stavka 2-10 velikih listova 3 D naljepnica za nokte sa smajlijem : skoro 1000 uzoraka osmijeha za vas. ★Najbolja Služba za korisnike-dobrodošli da podijelite svoje radove sa više ljubitelja umjetnosti noktiju, ali ako postoji bilo kakav problem, pošaljite nam poruku, stojimo iza naših proizvoda, dajemo vam najbržu zamjenu ili refundiranje. ★paket artikla 1-12 mreža (1 kutija) nepravilan sjaj noktiju od sirene : šarene šljokice, sjajne na suncu, stvaraju efekat bling-bling manikure, čine vaše ruke šarmantnim. Sa samoljepljivim dizajnom, ova slatka naljepnica za nokte sa smajlijem je najprikladniji način da ukrasite svoj nokat. ★Naljepnice za nokte sa smiješkom lica izrađene su od netoksičnog materijala, neće nanijeti štetu vašim noktima ili tijelu, možete ga sigurno koristiti i djeca i odrasli mogu ga koristiti s povjerenjem.(Ne liječite!) Pincetom nanesite šljokice na nokte. Nanesite GEL u UV boji. Za prekrivanje možete koristiti i gel za nokte kako bi naljepnice duže trajale. Osušite ga pod UV / LED lampom. ★Mix šljokice su odlične za vaše dekoracije noktiju i noktiju. Samo ih zalijepite na nokte i samo ih oljuštite ako želite da ih uklonite. Savršeno za kućnu upotrebu i salon za nokte. ★Mix šljokice su odlične za vaše dekoracije noktiju i noktiju. Zatvorite ga UV gornjim premazom i osušite pod UV/LED lampom. Za prekrivanje možete koristiti i gel za nokte kako bi naljepnice duže trajale. Sa samoljepljivim dizajnom, ova slatka naljepnica za nokte sa smajlijem je najprikladniji način da ukrasite svoj nokat. Možete ih koristiti i za uređenje doma, futrole za mobilni telefon, naočara, napravljene kartice, body arta itd. Kako napraviti šljokice za nokte : pripremite nokte sa UV baznim premazom i izliječite ga pod UV/LED lampom.

Više detalja

bundle item including:
12 grid (1 box) irregular mermaid nail glitter; 10 sheets smiley self-adhesive nail stickers.
warm tips:
Since the items are sold in bundles, the items may be delivered separately, so that the goods may arrive at different times.
How to do nail sequin:
Prepare your nails with UV BASE COAT and cure it under UV/LED lamp. :
Apply UV COLOR GEL.(DO NOT cure!) :
Use tweezer to apply the sequins onto your nails. :
Cure it under UV/LED lamp. :
Seal it with UV TOP COAT and cure it under UV/LED lamp. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.