• Nedavno
Eaarliyam Metal Nail Art šuplji klinovi Snowflake 3d naljepnica, 120 komada dekorativni alati za umjetnost noktiju, flasteri za nokte 1 kutija

Eaarliyam Metal Nail Art šuplji klinovi Snowflake 3d naljepnica, 120 komada dekorativni alati za umjetnost noktiju, flasteri za nokte

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Pogodno za upotrebu na laku za nokte, UV Builder gelu,akrilu itd. Lako se slaže sa bilo kojom bojom noktiju. Može se koristiti više puta ako se pravilno koriste i uklanjaju. Dođite sa kutijom za točkove, laka za nošenje i čuvanje. Moderan i atraktivan na bilo kojoj vrsti zabave, pruža vam zapanjujući i šarmantan izgled za bilo koji ocn. Može se koristiti za profesionalnu modu ili interesovanje,a koristi se sa bilo kojim proizvodima za namakanje gela. Zadovoljstvo zagarantovano : naša poslovna filozofija zasniva se na kvalitetu i u proizvodima i u uslugama. Ako niste u potpunosti zadovoljni sa ovim proizvodom, samo nas obavestite i biće vam ponuđen potpuni povraćaj ili zamena. Metalni materijal je za višekratnu upotrebu. Savršeno za uklanjanje laka za nokte. Vrsta Artikla : Kopča Za Uklanjanje Laka Za Nokte. Čini da vaši nokti izgledaju elegancija i posebno kompatibilni s prirodnim i umjetnim noktima i lako se nanose. Boja : zlatna, količina : 120pcs/Paket Paket uključuje : 1 X 120pcs / paket Nail Art Soak Off Clip Remover Caps alat. Pogodno za upotrebu na laku za nokte, UV Builder gelu,akrilu itd. Lako se slaže sa bilo kojom bojom noktiju. Može se koristiti više puta ako se pravilno koriste i uklanjaju. Dođite sa kutijom za točkove, laka za nošenje i čuvanje. Moderan i atraktivan na bilo kojoj vrsti zabave, pruža vam zapanjujući i šarmantan izgled za bilo koji ocn. Može se koristiti za profesionalnu modu ili interesovanje,a koristi se sa bilo kojim proizvodima za namakanje gela. Zadovoljstvo zagarantovano : naša poslovna filozofija zasniva se na kvalitetu i u proizvodima i u uslugama. Ako niste u potpunosti zadovoljni sa ovim proizvodom, samo nas obavestite i biće vam ponuđen potpuni povraćaj ili zamena. Metalni materijal je za višekratnu upotrebu. Savršeno za uklanjanje laka za nokte. Vrsta Artikla : Kopča Za Uklanjanje Laka Za Nokte. Čini da vaši nokti izgledaju elegancija i posebno kompatibilni s prirodnim i umjetnim noktima i lako se nanose. Boja : zlatna, količina : 120pcs/Paket Paket uključuje : 1 X 120pcs / paket Nail Art Soak Off Clip Remover Caps alat. Specifikacija : Materijal : metal Boja : zlatna težina : 12g oblik : Multitype pogodno za : žene djevojke scene koje će se koristiti : manikura funkcija : stil dekoracije noktiju : slatko dodajte u svoj dodatak odmah! Posvećeni smo pružanju svakom klijentu najviših standarda usluge korisnicima. Mi ćemo obezbijediti artikle visokog kvaliteta i osigurati zadovoljstvo kupaca. Paket uključuje 120kom 3 D naljepnice za umjetnost noktiju.

Više detalja

Material:
metal
Color:
golden
Weight:
12g
Shape:
Multitype
Suitable for :
Women Girls
Scenes to be used:
Manicure
Function:
nail decoration
Style:
cute
ADD TO YOUR ADD NOW! We are committed to providing each customer with the highest standard of customer service. We will provide high quality Items, and ensure customer satisfaction.:
Package Including:
120Pcs 3D Nail Art Stickers :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.