• Nedavno
Meka Rainbow Wonderful zastavica-predivna zastavica, dekoracija sobe, ukrasi za Retro kampovanje, zidne naljepnice za dječiju sobu, piše riječ divno iz duginih slova.

Meka Rainbow Wonderful zastavica-predivna zastavica, dekoracija sobe, ukrasi za Retro kampovanje, zidne naljepnice za dječiju sobu,

Zahvalnost:
KM 5.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

?️‍?SCENARIO upotrebe-ova divna zastavica ne može se koristiti samo kao zidna vješalica, pokloni za bebe, dekoracija sobe, retro kampovanje, umjetnost dječije sobe, dekoracija šatora, bicikli, letvice ili vješanje na zid kako bi se dodale neke funkcije i boje. ?️‍?SCENARIO upotrebe-ova divna zastavica ne može se koristiti samo kao zidna vješalica, pokloni za bebe, dekoracija sobe, retro kampovanje, umjetnost dječije sobe, dekoracija šatora, bicikli, letvice ili vješanje na zid kako bi se dodale neke funkcije i boje. ?️‍? Savršena veličina-Vaš baner će dobiti poklon umotan u prozirnu torbu. Veličina zastave : oko 21,5" x 7 " objesite zastavicu, predlažem korištenje ljepila, možete je objesiti i direktno na zid, svaka zastava ima dvije trake. ?️‍?Rainbow PENNANT -ovo filc zastavica je divan poklon za tu divnu osobu u svom životu. Bez obzira gdje ga objesite, zastave deklaracije izgledat će savršeno, hrabro podsjećajući vas ili primaoca koliko su divne. ?️‍?Ručna proizvodnja-svako slovo se zalijepi ručno, a zatim predaje krojaču da šije oko kruga, čineći zastavicu vrlo urednom i nježnom. Upakovana u prozirnu Opp torbu, veoma je lagana i laka za nošenje i davanje poklona. ?️‍?Usluga nakon prodaje-služba za korisnike Mariat će vam biti na usluzi 24/7 i uživati u 90-dnevnoj politici refundiranja. Ako niste zadovoljni sa ovim proizvodom, ako se proizvod oseća potpunim, mi ćemo vam vratiti novac u potpunosti. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte, želim vam srećnu kupovinu!. Divno zastavica zastava - radimo ukras, posebno uređenje soba! - ?Zašto birati naše šarene zastave? 1 od laganih materijala 2 moderan dizajn 3 vijek trajanja upotreba visokokvalitetnog filca 4 vrlo privlačan dizajn 5 lako se objesi bilo gdje u zatvorenom ili na otvorenom 6 svaku zabavu čini živahnijom i zanimljivijom 7 odlično za privlačenje pažnje prodavnica, festivala ili sajmova odličan poklon za svaku priliku savršen izbor : ? ✔ Događaji ✔ zabave ✔ Praznici ✔ Praznici ✔ posebne prilike dodavanje radosti radosti kupaca i prazničnih zabava je naša vječna potraga! ?.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.