• Nedavno
Qstnxb torbe za odjeću, prozirni dizajn Navlaka za odjeću koja se lako čisti s patentnim zatvaračem pune dužine, izdržljive viseće torbe za odjeću bez mirisa, za kućni ormar, pokrivač od prašine

Qstnxb torbe za odjeću, prozirni dizajn Navlaka za odjeću koja se lako čisti s patentnim zatvaračem pune dužine, izdržljive viseće

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Izdržljiva Plastična PEVA materijal : torbe za odjeću izrađene su od plastike PEVA, vodootporne, perive, lagane i izdržljive u upotrebi. Poluprozirni dizajn : vješalice transluscent pokrivač za odjeću poluprozirno pogodno za čuvanje i gledanje, čine odjeću čišćenjem i urednom. Dizajn Patentnog zatvarača pune dužine : viseće torbe za odlaganje odeće su čvrsti dizajn patentnog zatvarača pune dužine koji glatko klizi, omogućavajući da se odeća lako stavlja i izlazi, nema potrebe za savijanjem odeće. Lako se čisti : navlaka za odjeću se lako čisti, svako nasumično prskanje hrane može se obrisati sa vlažne krpe, prati se u mašini. Široka primjena : PEVA odjeća za zaštitu od prašine pogodna za kućnu garderobu, pokrivač od prašine za haljinu, odijelo i kaput, itd. Specifikacija : Vrsta Artikla : Odjeća Pokrivač Otporan Na Prašinu Materijal : Pevaproizvod Veličina : Cca. 60 x 30 x 110 cm / 23,6 x 11,8 x 43,3 težina paketa : cca. 183g / 6.5 oz Package lista : 1 x odjeća za zaštitu od prašine Cover Note : 1. Molimo dozvolite grešku od 0-1 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju.2. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Više detalja

Item Type:
Clothes Dustproof Cover
Material:
PEVA
Product Size:
Approx. 60 x 30 x 110 cm / 23.6 x 11.8 x 43.3 in
Package Weight:
Approx. 183g / 6.5 oz
Package List:
1 x Clothes Dustproof Cover:
Note:
1. Please allow 0-1 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.