• Nedavno
Cabilock 60kom suhe navlake-kaputi odijelo Xcm kućna torba Gused Plastic Clear / Dress Proof Protector viseća trgovina prozirne torbe za odjeću Cover vješalice za ostavu:

Cabilock 60kom suhe navlake-kaputi odijelo Xcm kućna torba Gused Plastic Clear / Dress Proof Protector viseća trgovina prozirne torbe

Zahvalnost:
KM 14.20

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Plastika. Torba za pokrivanje odjeće-na vrhu se nalazi odgovarajući otvor za udicu za vješalice za kapute koja lako prolazi. Torbe za odijelo poklopac štitnika za odjeću postoji odgovarajući otvor na kuki za vješalicu za kapute koja lako prolazi. Torbe za odijelo ♥Dovedite svoj ormar u red : samo treba da stavite svoju odjeću u torbe i tada će neuredan ormar biti odmah organizovan po redu. Torba za odlaganje odjeće torbe za odijelo transparentan dizajn olakšava identifikaciju ili pronalaženje odjeće koju tražite. Poklopac za odlaganje odjeće - za zaštitu i čuvanje odjeće u ormaru. Paket uključuje 30 x Odjeća Cover Karakteristike-Boja : transparentan. - Na udici za vješalicu za kapute lako prolazi. - Odgovara za haljine, odijela, kapute, košulje, suknje, sakoe, pantalone, uniforme itd. - Transparentni dizajn olakšava prepoznavanje ili pronalaženje odjeće koju tražite. - Napravljen od dobrog plastičnog materijala, koristan i zgodan. - Veličina : 150x60x0.1cm. - Materijal : Plastika. - za zaštitu i čuvanje odjeće u ormarima.Roba Descriptionsuit torbe pomaže vašoj odjeći iz,, deponije i za ftu, čistu i urednu odjeću.torba za odlaganje odjeće samo nosite i čuvajte svoju odjeću u ove posebno dizajnirane navlake za odjeću.Poklopac za čuvanje odjeće ovaj predmet je dobro napravljen od plastike i praktičan. - dokazna torba za odjeću za kućnu ili putnu upotrebu.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.