• Nedavno
Platnene pelene za odrasle, hlače za inkontinenciju za višekratnu upotrebu, vodootporne zaštitne pelene donje rublje za muškarce žene 21-417

Platnene pelene za odrasle, hlače za inkontinenciju za višekratnu upotrebu, vodootporne zaštitne pelene donje rublje za muškarce žene

Zahvalnost:
KM 17.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Zaštita od efektivnog curenja : potpuna zaštita od curenja.Odlična funkcija apsorpcije vode za efikasno sprečavanje neugodnosti i neugodnosti uzrokovane inkontinencijom. Full Fit dizajn : jedna veličina odgovara svima sa podesivim strukom jezička i elastičnim nogama koje vam pružaju nepropusnu udobnost i povjerenje da ćete se buditi u suvom krevetu iz noći u noć kada koristite ove pelene za odrasle. Udobna i prozračna : tkanina je meka, prozračna, bez hemikalija, meka kao pamuk za udobnost, udobna za nošenje i neće uzrokovati ekcem za dugotrajnu upotrebu. Perivo i za višekratnu upotrebu : perivo, visokog kvaliteta, može se koristiti više puta nakon pranja, ekonomično i izdržljivo.Mekani dizajn nogu, udobniji za nošenje. Višenamjenski : platnena pelena za odrasle pogodna za ležeće pacijente, osobe srednjih i starijih godina, osobe smanjene pokretljivosti, ženski fiziološki period, trudnicu itd. Karakteristike : glatka tkanina, veoma udobna, za višekratnu upotrebu, ponovljeno pranje stotine puta, ekonomična izdržljivost.Jednostavan za upotrebu, super mekan i udoban i brzo se suši.Njegova vodootporna i prozračna podstava neće uzrokovati osip i pelenu koja svrbi.Pogodno za starije, invalide, trudnice i druge odrasle osobe koje imaju problema sa kretanjem.Na struku i na prednjoj strani pelene se lako podešavaju, možete ih podesiti u skladu sa svojim potrebama. Specifikacija : Stanje : 100% potpuno Novitem tip : Diapermaterijal : poliester + vodootporna tkanina boja : roze, siva (opciono) Težina paketa : pribl. Veličina 160g Crotch : 30-40cmour pelene za odrasle su elastične i podesive, pogodne za korisnike sa obimom struka od 65-135cm.Paket uključuje : 1 x diaper za odrasle ovaj proizvod je pogodan za starije pacijente, blagu inkontinenciju mokrenja, pokretljivost za neudobne osobe da sjede. Može se prati i može biti za višekratnu upotrebu, super upijajući i jednostavan za korištenje.

Više detalja

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Adult Diaper
Material:
Polyester + Waterproof Coated Fabric
Color:
pink, gray (optional)
Package Weight:
Approx. 160g
Crotch size:
30 - 40cm
Our adult diapers are elastic and adjustable, suitable for users with a waist circumference of 65-135cm.:
Package includes:
1 x adult diaper:
This product is suitable for elderly patients, mild urination incontinence, mobility for uncomfortable people to sit. It is washable and can be reusable, super absorbent and easy to use. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.